Seela Boyanabilir Duvar Kağıdı 6551 l Dekonil
Seela Boyanabilir Duvar Kağıdı 6551 l Dekonil
Seela Boyanabilir Duvar Kağıdı 6551 l Dekonil

Seela Boyanabilir Duvar Kağıdı 6551 (6551)

0,00
Fiyat : $46.88
Stok Miktarı : 1

Kargo ücreti "ALICI ÖDER" olarak gönderilecektir.

 

Fiyatımız 1 rulo icin geçerlidir.

Rulo

Artır Azalt

Seela Boyanabilir Duvar Kağıdı

En: 106 cm

Uzunluk:25 m

Kapladığı Alan : 25 metrekare alan kaplar.

 

Seela Boyanabilir Duvar Kağıdı Özellikleri

Nonwoven vinil özelikli kağıt yapısı daha çok tavanlarda kullanılır. Yıllarca uzun ömürlü kullanabilirsiniz. Dilediğniz kadar renk değiştirerek boyayabilirsiniz Türkiye'de üretilmiştir.

 

Seela Boyanabilir Duvar Kağıdı Nasıl Uygulanır?

İşlenebileceği duvar yapısı çok bozuk olmayan duvarlarda ve saten alçılı düz duvarlarda kullanılmasını tavsiye ediyoruz.Genelde duvarlar yıllarca defalarca boyanmış oluyor ve düzleşmiş oluyor bu tip duvarlarda da kullanılabilir fakat bu duvar kağıtları vinil (plastik) dokuda olduğu için mutlaka yan yana sıfır işlenir bu sebepten dolayı duvarın düzgün olmasına dikkat edilmelidir.

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
while True: text = input("En ebatını giriniz: ") try: numerical_value = float(text) except ValueError: print("Lütfen bir sayı giriniz.") continue result = numerical_value / 11.5 print("Sonuç:", result) while True: lambri_fiyati = input("Lambri fiyatını giriniz: ") try: lambri_fiyati = float(lambri_fiyati) break except ValueError: print("Lütfen geçerli bir fiyat giriniz.") final_price = result * lambri_fiyati print("Fiyat:", final_price) break