Dekonil Ucuz Duvar Kağıtları

Dekonil Ucuz Duvar Kağıtları

Dekonil Ucuz Duvar Kağıtları

Türkiye’nin en büyük dekorasyon uzmanı Dekonil her zevke uygun ürünlerinin yanı sıra her bütçeye uygun dekoratif fikirler de sunmaktadır. Çok bütçe ayırmadan evinde farklılık yaratmak isteyenlerin en çok tercih ettikleri ürünlerin başındaysa Dekonil Ucuz Duvar Kağıtları gelir. Dekonil ucuz duvar kağıtları hem bütçe dostu hem de son derece kalite ürünlerdir ve hemen hemen her zevke uygun duvar kağıtlarını bu kategoride bulmanız mümkündür.

Dekonil Ucuz Duvar Kağıtlarının Desenleri

Dekonil ucuz duvar kağıtları kategorisi içinde her zevke ve her tarza uygun ister düz ister desenli birbirinden güzel ve bütçe dostu duvar kağıtları bulunmaktadır. En çok tercih edilen ve hiçbir zaman modası geçmeyen duvar kağıtlarından taş desen, ahşap desen ve tuğla desen duvar kağıtları bu kategorinin gözde ürünlerindendir. Bu duvar kağıtlarının yanı sıra çizgili duvar kağıtları ve doğadan alınan ilhamla tasarlanmış yaprak desenli duvar kağıtlarına da en uygun fiyatlarla bu kategoride yer almaktadır.  Çeşitliliği son derece fazla olan bu duvar kağıtlarının diğer desenlerini flamingo, popart, geometrik, mozaik vb. olarak sıralayabiliriz.

Dekonil Ucuz Duvar Kağıtlarının Özellikleri Nelerdir?

Dekonil Ucuz Duvar Kağıtları rulo halinde satılmaktadır ve genellikle bir rulo 5m2 alanı kaplamaktadır.  Site fiyatları rulo üzerinden fiyatlandırılmaktadır. Herkesin uygulamasını kolayca yapabileceği bir üründür. Duvara kolayca işlenebilir ve kolayca sökülür. Kağıt tabanlı ürünlerdendir ve temizliği de kolaydır. Hafif nemli bez yardımıyla silme işlemi gerçekleştirilebilir. Tüm yaşam alanlarında evlerde ve işyerlerinde tercih edilebilir. İnsan sağlığına hiçbir zararı olmayan bu ürünler kokusuz ve çevre dostudur.

Dekonil Ucuz Duvar Kağıtları Nasıl Uygulanır?

Dekonil Ucuz Duvar Kağıtlarının işlenebileceği duvar yapısı, pürüzsüz ve saten alçılı düz duvarlardır. Ama genellikle evlerin duvarları yıllarca boyanmış olmakta ve bu sebeple pürüzlü yapısını kaybedip düzleşmiş haldedir. Bu tarz düzlemiş duvarlarda da bu duvar kağıtlarını gönül rahatlığıyla uygulayabilirsiniz. Ucuz Desen Duvar kağıtlarını tutkal yardımıyla yapıştırılmaktadır. Tutkal sürülürken kenar kısımlara daha çok uygulanmalıdır. Tutkalı sürdükten sonra 10-15 dakika kadar beklenmeli ve yukarıdan aşağıya doğru yapıştırılmalıdır. Burada ölçü alırken tavana 60 cm bir pay eklenmelidir. Altta kalan pay kesilmelidir. Yapıştırma işlemini yaptıktan sonra temiz bir bez ya da sünger ile hava boşlukları alınmalıdır. Döşeme sırasında desenleri yan yana yapıştırmaya dikkat edilmelidir.

Ucuz Duvar kağıtlarını incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Etiketler: ucuz duvar kağıdı, duvar kağıdı , dekonil ucuz duvar kağıdı
Şubat 11, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR