Dekonil Yatak Odası Duvar Çıtası

Dekonil Yatak Odası Duvar Çıtası

Yatak Odalarının Vazgeçilmezi: Boyanabilir Yatak Odası Duvar Çıtası

Boyanabilir duvar çıtaları günümüzün trend dekorasyon ürünlerinin başında gelmektedir. Duvarlara ve tüm odalara farklı bir hava katmanın en kolay yollarından biri olmasının dışında, bu çıtalar hiçbir zaman eskimeyen ve modası geçmeyen ürünlerdir ve her dönemin ürünü olma özelliğini taşırlar.

Tüm yaşam alanlarında kullanıma uygun olan boyanabilir duvar çıtalarının en çok tercih edildiği alanların başında yatak odası duvarları gelir. Yatak odasında özellikle yatak başında sıklıkla tercih edilmekte ve her tarz yatak odasına kolayca uyum sağlamaktadır. Evlerin modern çizgisi boyanabilir duvar çıtaları spor ve sade yatak odası mobilyalarında da ihtişamlı, varaklı, koyu yatak odası mobilyaların da şıklığı ortaya çıkaran tamamlayıcı dekoratif ürünlerdendir.

Yatak odası duvar çıtalarını birçok farklı modelde ve tarzda kullanabilirsiniz. Kare ve dikdörtgen tarzdaki kullanımlar en çok tercih edilen tarzlardır. Bunların dışında farklı alternatifler bulunmaktadır. Asimetrik duvar çıtaları bu alternatiflerden biridir. Hem yatak odalarının perspektifini değiştirecek, hem de özgün tasarımlarla yatak odanızın farkını ortaya koyacaktır. Bir diğer alternatif, boyanabilir yatak odası duvar çıtalarınızı birbirinden farklı ve estetik boyanabilir duvar motifleri ile tamamlayabilirsiniz.

Boyanabilir yatak odası duvar çıtalarıyla oluşturduğunuz estetik duvarlarınızda; çerçeve, tablo, ayna veya aydınlatma kullanabilirsiniz. Boyanabilir duvar çıtalarınız seçtiğiniz objelerin daha ön planda ve daha şık görünmesini sağlayacaktır.

Boyanabilir Yatak Odası Duvar Çıtalarının Özellikleri Nelerdir?

Boyanabilir yatak odası duvar çıtalarının en önemli özelliklerinden biri darbelere karşı dayanıklı ürünler olmalarıdır. Son derece kaliteli, birinci sınıf olan bu ürünleri uzun soluklu olarak gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Aynı zamanda evlerde oluşacak herhangi bir nem ya da sudan etkilenmez, deforme olmazlar.  Montajı son derece kolaydır. Yatak odası duvarlarına silikon ve silikon tabancası yardımıyla kolayca monte edilir. Üstelik herhangi bir ustaya ihtiyaç duymadan kendiniz de yapıştırabilirsiniz. Tüm duvar boyaları ile boyanmaya uygundur ve herhangi bir astar boyaya ihtiyaç duymaz. Temizliğini nemli yumuşak bezle yapabilirsiniz.

Boyanabilir Yatak Odası Duvar Çıtalarının Fiyatları Ne Kadardır?

Boyanabilir duvar çıtaları birçok farklı kalınlıkta bulunmaktadır ve tüm kalınlıkların fiyatları birbirinden farklıdır. Fiyatı belirleyen unsurlardan biri de çıtaların ham maddesidir. Ürünün hangi malzemeden elde edildiği ürün fiyatında değişikliklere yol açar. Yaptıracağınız model, kullanacağınız ölçü fiyatı değiştiren unsurlardan olacaktır.

Etiketler: yatak odası duvar çıtası, yatak odası, duvar çıtası, dekonil duvar çıtası
Şubat 20, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR