Vizon Duvar Kağıdı 2021 Yılının Trend Rengi

Vizon Duvar Kağıdı 2021 Yılının Trend Rengi

Vizon Duvar Kağıdı 2021 Yılının Trend Rengi

Her yılın kendine özel dekorasyon trenleri vardır ve her yıl dekorasyon trenleri değişmektedir. Bu değişimi en çok renklerde hissederiz ve yeni çıkan ürünlerde bazı renkleri daha az gördüğümüz gibi bazı renklerin daha ağırlıkta kullanılarak ön plana çıktığını görürüz. Renk trendleri için mevsimlerde belirleyici  bir rol oynamaktadır. Yazın daha açık ve daha canlı renkler tercih edilirken kış aylarında koyu ve soft renklerin ön plana çıktığı görülmektedir.

Geride bıraktığımız 2020 senesinde dekorasyonlarda pastel renkleri daha sık görmekteydik. Özellikle pastel pembe, su yeşili ve mavi tonları ön planda kullanılmaktaydı. Yeni yılda bu renkler yerini daha koyu tonlardaki renklere bırakacaktır. Özellikle havaların soğumasıyla birlikte hızlı bir şekilde bu renklere dönüş başlayacaktır. Her zaman kış aylarının gözdesi olan vizon rengini 2021 yılında her zamankinden fazla göreceğiz. 2021 yılının trend rengi olan vizonu dekorasyon ürünleri arasında en çok duvar kağıtlarında göreceğiz. Ev dekorasyonun olmazsa olmaz dekorasyon ürünlerinin başında gelen duvar kağıtları için vizon renk iyi bir öneri olacaktır. Vizon rengi hemen hemen her renge ve her modele uyum sağlayabildiği için kullanımı da son derece kolay olacaktır ve rahatlıkla tercih edilebilir.

Vizon Duvar Kağıdının Özellikleri Nelerdir?

Vizon rengindeki duvar kağıtlarının sıklıkla tercih edilmesinin en önemli sebebi silinebilir olmasıdır. Nemli yumuşak bez yardımıyla kolayca temizliği sağlanabilir. Aynı zamanda ısı ve ses yalıtımı sağlamaktadır. Rulo olarak satılan duvar kağıtları desenler üst üste bindirilmeden sıfıra sıfır olarak işlenmektedir. Birleşim yerleri gizlendiği için seçtiğiniz duvar kağıdınızın modeli bir bütün olarak görülmektedir.

Vizon Duvar Kağıdı Uygulaması Nasıl Yapılır?

Vizon rengindeki duvar kağıtları son derece kolay uygulanmaktadır. Duvar kağıdı almadan önce işlenebileceği duvar yapısını göz önünde bulundurmalısınız. Duvar kağıtları çok bozuk olmayan hafif pürüzlü duvarlarda ve saten alçılı düz duvarlarda kullanılması tavsiye edilmektedir. Genelde duvarlar uzun yıllar kullanıldığı ve defalarca boyama işleminden geçtiği için düzleşmiş olabilmektedirler. Bu şekilde düzleşmiş duvarlarda da duvar kağıdı uygulaması rahatlıkla yapılmaktadır. Duvar kağıtları tutkal yardımıyla yapıştırılabilir.

 

Etiketler: vizon duvar kağidi, 2021 trend renkler, duvar kağidi
Aralık 18, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR