Tuğla Duvar Paneli

Tuğla Duvar Paneli

TUĞLA DUVAR PANELİ

Tuğla duvar paneli, son yıllarda mimari dekorasyonların popüler kullanım unsurlarından biri haline gelmiştir. Bunun başlıca sebebi mimarinin ilk yıllarından bu yana taşın estetik ve psikolojik bakımdan insanlara güven veriyor olmasıdır. Ev içi dekorasyonlarının hafif kullanımlara geçmesi ile beraber taş kullanımında ciddi bir azalma yaşansa da bir figür olarak taşın kullanımı halen devam etmektedir. Tuğla duvar panelleri bu bakımdan popüler bir mimari dekorasyon unsurudur.

Tuğla Duvar Paneli Nedir?

Tuğla duvar paneli hafif bir malzemeden yapılan ve boş duvara parça parça monte edilerek uygulanan bir dekorasyon aracıdır. Yapıştırma yoluyla uygulanması ve uzun ömürlü olması estetik ve hesaplı bir dekorasyon şansı oluşturur.

Tuğla Duvar Panelinin Avantajları Nelerdir?

Tuğla duvar panellerinin tercih edilmesinin temel birkaç sebebi vardır. Bunlar;

  • Kolay uygulanabilir olması

  • Duvar yapısına hiçbir zarar vermemesi

  • Usta ya da ekibe gerek duymadan kişilerin kendi evlerini dekore etmesine imkan tanıması

  • Üç boyutlu görünümü ile uygulandığı alana gerçekçi bir görünüm katması

  • Taş fikrini benimsetmesi ile vakit geçirilen alana güven aşılaması

  • Taş kullanımına nazaran oldukça hesaplı olması

  •  

    Dış etkenlere karşı uzun yıllar sağlam kalması

Tuğla Duvar Paneli Nasıl Uygulanır?

Tuğla duvar panelinin uygulaması oldukça basittir. Satın alınan panellerin arka yüzüne silikon ya da kuvvetli yapıştırıcılar sürüldükten sonra uygulama yapılacak duvara dikkatlice montaj yapılır. Panellerin bağlantı noktaları devamlılık sağlayan görünümü kaybetmeyecek şekilde birbirlerine sabitlenir. Paneller arasında boşluk kalmaması dikkat edilmesi gereken esas noktadır. Uygulama yapılan duvarın uzunluğu ve tasarımına göre uygulanan paneller gerek görüldüğü durumlarda makas ve maket bıçağı vasıtasıyla kolayca kısaltılır. Konu hakkında fikir edinmek için web sitemiz ve sosyal medya hesaplarımızdan montaj videoları ile destek alınabilir.

Tuğla Duvar Panelinin Ölçüleri Nedir?

Üretilen tuğla panellerinin ölçüleri enine 77 santimetre, yükseklik olarak ise 25 santimetredir. Panelin kalınlığı 3 mm’dir. Böylece uygulama çok daha gerçekçi bir görünüm kazanır. Üretimi esnasında dikkat edilen unsur birbirine eklenecek olan panellerin bir araya geldiğinde gerçekçi bir görünüm oluşturmasıdır. Bu sebeple müşterilere gönderilen tüm paneller devamlılık yaratacak şekilde teslim edilir. Parçaların sağdan, soldan, alttan ve üstten birleştirilmesi hiçbir şekilde görünümün bozulmasına sebebiyet vermez.

Tuğla Duvar Paneli Nasıl Sipariş Edilir?

Tuğla duvar panellerinin siparişi için internet sitesi ve telefon vasıtasıyla yardım alınabilir. Sosyal medya hesaplarından da sipariş oluşturmak mümkündür.

 

Etiketler: tuğla duvar paneli, tuğla duvar, duvar panelleri
Mart 20, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR