Tropikal Desenli Duvar Kağıdı

Tropikal Desenli Duvar Kağıdı

Tropikal Desenli Duvar Kağıdı

Evlerin olmazsa olmaz dekorasyon ürünlerinden biri duvar kağıtlarıdır. Duvar kağıtları kolay uygulaması ve kolay temizlenebilirliğinden dolayı çok sık tercih edilmektedir. Birçok renk ve desen seçeneği bulunan duvar kağıtları evine duvar kağıdı uygulaması yaptırmayı düşünen müşterileri seçim yapma konusunda kararsız bırakmaktadır. Duvar kağıdı seçimi yaparken dikkat edilmesi gerekenlerin başında mobilya rengi ve modeline uygun bir duvar kağıdı seçmek gelir. Mobilyalarınızın rengi koyuysa açık renk ve sade duvar kağıtları daha çok tercih edilmektedir. Mobilyalarınız spor ve günlükse daha hareketli desenlerde duvar kağıtları tercih edebilirsiniz. Aynı zamanda duvar kağıdının kullanılacağı yaşam alanı da duvar kağıdının seçiminde rol oynar. Çocuk ve genç odası için kullanılacak duvar kağıdı salon ya da mutfak için tercih edilecek duvar kağıtlarıyla aynı olmayacaktır. Elbette sade tonlarda ve düz duvar kağıtları tüm yaşam alanlarına uygulanabilmektedir.

Son dönemlerde ön plana çıkan duvar kağıtlarından biri Tropikal desenli duvar kağıtlarıdır. Yoğun iş temposu ve şehir yaşantısının yoruculuğundan dolayı doğaya karşı özlem duyulmaya başlanan bu günlerde birçok kişi ev dekorasyonunda doğal yaşamı çağrıştıracak detaylar aramaya başlamıştır. Burada tropikal desenli duvar kağıtları güzel bir alternatiftir. Çünkü tropikal desenli duvar kağıtları doğadan ilham alınarak oluşturulmuştur.  Bu duvar kağıtlarıyla sizlerde evinize doğal yaşamın izlerini taşıyabilirsiniz.

Tropikal Desenli Duvar Kağıdının Özellikleri Nelerdir?

Tropikal desenli duvar kağıtlarının en önemli özelliği leke tutmaz olmasıdır. Hafif nemli bezle kolayca silinebilen tropikal desenli duvar kağıdı, aynı zamanda solmaz özelliğe sahiptir. Hava alabilen bir duvar kağıdı modeli olan bu duvar kağıtları güneş ışığına karşı dayanıklıdır. Üretimleri renk ve desen baskıları birinci kalite hamur kağıttan yapılmıştır.

Tropikal Desenli Duvar Kağıtları Nasıl Uygulanır?

Tropikal desenli duvar kağıtlarının işlenebileceği duvar yapısı olarak çok bozuk olmayan hafif pürüzlü duvarlar ve saten alçılı düz duvarların kullanılması tavsiye edilmektedir. Pürüzlü fakat defalarca boyandığı için düzleşmiş olan duvarlarda da duvar kağıdı uygulaması yapılabilmektedir. Uygulama sırasında duvarınıza herhangi bir zarar vermeden kırık dökme işlemi olmadan montajı gerçekleştirilir. Montajı gerçekleştirilirken sıfıra sıfır olarak işlenir ve görsel olarak herhangi bir kopukluk yaratmaz. Ayrıca montaj işlemi çok kısa sürede yapılmaktadır. Tropikal Desenli Duvar Kağıdını tüm duvarlarına ya da daha küçük alanlara yaptırabilirsiniz.

Tropikal Desenli Duvar Kağıtlarının Fiyatları Ne Kadardır?

Tropikal desenli duvar kağıtlarının fiyatları boyama işlemi karşılaştırıldığında oldukça uygundur. Geniş bir renk yelpazesini bizlere sunan bu duvar kağıtlarının metrekare fiyatları, üretim malzemesi ve üretim şekline göre farklılık göstermektedir.

 

Etiketler: Tropikal Desenli Duvar Kağıdı
Kasım 26, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR