Tavan Dekorasyonunda 2022'nin Trend Dekoratif Ürünü Gergi Tavanlar

Tavan Dekorasyonunda 2022'nin Trend Dekoratif Ürünü Gergi Tavanlar

Gergi Tavan Nedir?

Gergi tavan, dekoratif aydınlatma ürünlerinden birisidir. Isı yoluyla şekle giren, çeşitli renk ve dokularda özel olarak üretilen alüminyum profillere ısıtıcı ile geçirilmesine veya sıkı geçirilmesi şeklinde uygulanıyor. Gergi tavan bulunduğunuz ortamı hem daha aydınlık hemde şık gösterir. Gergi tavanda, istediğiniz görseli istenilen boyut ve şekillerde size sunabiliriz. İstenilen şekle girebilecek bir esnekliğe sahiptir.Isı ve ışık yalıtımı özelliğine sahip olan gergi tavan, sadece tavanlarınıza değil duvarlarınızda ve dekoratif amaçlı her yerde uygulayabilirsiniz.Gergi tavan uygulamasını uzun yıllar kullanabilirsiniz. Sökülüp tekrardan farklı bir alana montajını sağlayabilirsiniz. Bulunduğunuz ortama ısı ve ışık yalıtımı ve görsel efekt vermek istiyorsanız gergi tavan sizin için en iyi dekoratif ürün olarak gözüküyor.

 

Gergi Tavan Özellikleri

 

  • Baskılı PVC Membran, alev almaz.
  • Hammade Almanya ,baskı Türkiye’de yapılmaktadır.
  • Işığa iyi derecede dayanıklıdır. 
  • Temizlenmesi kolay, hijyenik ve silinebilir.
  • Darbelerden etkilenmez, kesici aletlerden etkilenir.
  • İstenilen şekilde forma girer.
  • Alev geciktirici özellikliğe sahiptir. 
  • Sökülüp tekrar monte edilebilir.
  • Her tip aydınlatma armatürleri anemostat, dedektör, sprinkler, ışıklı levha, güvenlik kamerası ve benzeri elemanların montajına uyumludur.
  • %100 Geri dönüşümlüdür.
  • Toz tutmaz. 
  • Boya ve bakım gerektirmez.

 

Gergi Tavan Modelleri

 

Gergi tavan modelleri, evlerde, mağazalarda, avmelerde, okullarda, otellerde, hastanelerde, işyerlerinde vb. birçok yerde karşımıza çıkıyor. İstediğiniz modeli bulunduğunuz alanın analizini yaptıktan sonra en uygun ve en yakışan şekilde tasarımını yapıyoruz. Tasarımı yapılan ve ölçüleri belirlenen gergi tavanı baskı işlemine alıp hazırlandıktan sonra montajını sağlanıyor. Esnek bir yapıya sahip olan gergi tavan istenilen her şekle girebildiği için her alanda uygulanabilmektedir.

 

Gergi Tavan Nasıl Uygulanır?

 

PVC gergi tavan sisteminin montaj yapılacak yerin derinliği 15-20cm arasında olmasına dikkat edilmelidir. PVC gergi tavan sistemi montajı, uygulama yapılacak alana uygun gergi tavan profil tiplerinin yerine montajından sonra, etrafına fitil dikili vaziyette ölçüsüne göre kesilmiş PVC membranların, bu profillere ısıtıcı vasıtasıyla gerilmesi ve sıkı geçirilmesi şeklinde yapılır.

 

Gergi Tavan Fiyatları

 

Gergi tavan fiyatları; istediğiniz gergi tavanın boyutuna, gergi tavanın şekline, gergi tavanın yapımında ve montajında kullanılan malzemelerine ve istenilen görsele göre farklılık gösterebilir. Kişiye özel tasarlanan gergi tavan modelleri, hazır modellere göre fiyatı daha fazladır.Hazır modellerimizinde bulunduğu internet sitemizde gergi tavan fiyatlarını öğrenebilmek için tıklayınız.

 

Etiketler: gergi tavan , tavan dekorasyonu , dekorasyon fikirleri , gergi tavan fiyatları , gergi tavan çeşitleri
Ocak 07, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR