Tavan Dekorasyonu İçin Özgün Fikirler

Tavan Dekorasyonu İçin Özgün Fikirler

Tavan Dekorasyonu İçin Özgün Fikirler

Hayatımızın çoğunluğunu geçirdiğimiz, sevdiklerimizi ağırladığımız evlerimizin dekorasyonu her zaman gözümüze güzel görünsün, şık ve estetik olsun isteriz. Günümüzde iç mekan tasarımları için özgün seçenekler ve farklı dekoratif ürünler oldukça fazladır. Bugün sizlerle ev dekorasyonunun önemli parçalarından birini oluşturan tavan dekorasyonu için birbirinden güzel dekoratif fikirleri paylaşacağız.

Tavanlar evlerin derinlik algısını fazlasıyla yansıtmaktadır ve bu sebeple en az duvar kadar önemli ve dikkat çekicidir.  Evlerinizin ışık kaynağı aydınlatmalarınızı şık tavan dekorasyonları ile tamamladığınızda çok daha göz alıcı bir odaya sahip olacaksınız. Tavan dekorasyonu için farklı farklı her evin ruhuna uygun dekoratif fikirler bulmak günümüzde çok kolaydır. Biz bugün sizlere hem ihtişamlı mekanlar için hem de sade ve modern mekanlar için özgün tasarımlar önereceğiz.  Bu tasarımların başında tabi ki ihtişamı sevenlerin ve geleneksel dokulardan kopamayanların en sık tercih ettiği saray tavanlar bulunmakta.

Osmanlı Mimari Geleneğini Günümüze Taşıyan Saray Tavanlar

Saray Tavanlar; şık salonların, gösterişli cafe ve restoranların, ihtişamlı otellerin ve daha birçok yaşam alanının vazgeçemediği bir dekorasyon fikridir. Osmanlı mimari geleneğinden ilhamla oluşturulan saray tavanlar birçok model ve desen olmak üzere çeşitliliği fazla ürünlerdir.  Beyaz, Patina, Gümüş, Altın, Altın Bordo ve Altın Zümrüt renklerinde mevcuttur. Her mekanın metrekaresine uygun farklı boyutlarda satın alabilir ve aynı zamanda isteğe bağlı oval, yıldız, kare ve dikdörtgen modellerinden istediğinizi tercih edebilirsiniz.  İnce işçilikli, işlemeli olarak tasarlanmış saray tavanlarda herhangi bir solma ya da suya karşı akma gibi bir olumsuzluk ile karşılaşmazsınız. Estetik görünümünün yanı sıra kullanışlı bir üründür. Aydınlatmaları daha belirgin hale getirecek olan bu tavanlar kolayca silinebilir ve havalı tabanca ile son derece kolay ve hızlı monte edilebilir.

Boyanabilir Tavan Çıtaları ve Motifleri

Tavan dekorasyonlarında özgün bir tasarımın izindeyseniz boyanabilir duvar çıtalarıyla özgün tasarımınızı duvarlardan tavanlara taşıyabilirsiniz. Kareler oluşturarak oluşturabileceğiniz çıtalarla evinizin perspektifi değişecek ve odanıza derinlik kazandıracaksınız. Çıta uygulamalarını boyanabilir ve işlemeli motifler kullanarak daha şık ve estetik bir görünüme de kavuşturabilirsiniz. Tavan dekorasyonunda sıradan olmayın, sizi ve mekanlarınızın ruhunu yansıtacak tavanlara çıta ve motifler ile kavuşun.

Stropiyer Tavan Uygulaması

Stropiyer kartonpiyerler, çıtalar, göbekler ve tavan kaplama ürünler son günlerde sıklıkla tercih edilmektedir. Bu ürünlerin fazla tercih edilmesinin en önemli sebebiyse fiyatının uygun olmasıdır. Aynı zamanda stropiyer malzemeden üretilen bu ürünler boyanabilir ürünlerdir. Tavan kaplama stropiyerler ısı ve ses yalıtımı sağlamakta ve tavanlarının kötü boş görüntüsünü hareketlendirmektedir.

Etiketler: tavan dekorasyonu, saray tavan, osmanlı saray tavan
Mart 18, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR