Stropiyer Duvar Çıtası

Stropiyer Duvar Çıtası, duvar çıtası

Stropiyer Duvar Çıtası Nedir?

Stropiyer duvar çıtası son dönemlerde çok tercih edilen ev dekorasyon ürünlerinden biridir. Bunun en önemli sebebi son derece kullanışlı olmasıdır. Stropiyer duvar çıta köpüğe benzeyen strafor malzemeden üretilmiş, hafif bir üründür ve boyanabilir diğer çıta ürünlerine göre daha kolay monte edilir. Aynı zaman da montaj sırasında etrafı kirletmez. Düzgün bir şekilde monte edildiğinde son derece kullanışlıdır ve uzun soluklu olarak kullanılabilmektedir.

Stropiyer Duvar Çıta Nasıl Seçilir?

Stropiyer duvar çıtası yaptırmak isteyenlerin en çok sorduğu sorulardan biri çıtaları nasıl seçmeleri gerektiği ve seçerken nelere dikkat etmeleri gerektiğidir. Stropiyer duvar çıtaları boyanabilir özellikte ürünlerdir. Çıta yaptıracak kişiler evlerindeki duvar ve mobilya renklerine uygun olarak stropiyer çıtalarını boyatabilirler. Bu yüzden alırken genel olarak beyaz renkte tercih edilmektedir. Stropiyer duvar çıtalarının birçok deseni mevcuttur. Desen seçiminde de ev dekorasyonuna uygun seçim yapılabilir. Klasik mobilya ve avize ile dekore edilmiş evlerde daha hareketli çıta modelleri tercih edilebilir. Spor ve sade mobilyalar ile döşenmiş evlerde ise düz çıtalar tercih edilmesi daha uygun olacaktır. Stropiyer duvar çıtaları, renk ve desenleri haricinde farklı kalınlıklarda satılmaktadır. Yaptırılacak olan modele göre farklı kalınlıklar tercih edilebilir. Genellikle kare ve dikdörtgenler oluşturularak duvarda estetik bir görünüm oluşturulmaya çalışılır. Çok tercih edilen bir diğer modelleme ise kalın kare duvar çıtalarının içine daha ince ve daha küçük çıtalarla bir kare daha oluşturulmasıdır. Bu çok tercih edilen modellerde ortaya çıkan karelerin içine ayna, fotoğraf ya da şık aydınlatmalar kullanılabilir.

Stropiyer Duvar Çıta Fiyatları Ne Kadar?

Stropiyer duvar çıtalar, boyanabilir diğer çıta ürünleri ile karşılaştırıldığında fiyat olarak daha uygundur. Çünkü bu çıtalar daha hafif bir malzemeden üretilmiştir, kolayca taşınabilir ve kolayca montajı yapılır. Stropiyer duvar çıtalarının birçok deseni mevcuttur ve desenlerine göre farklı fiyatlandırılabilirler. Farklı kalınlıklarda satılan bu çıtaların kaç cm kalınlıkta tercih edileceği de fiyatı değiştiren hususlardandır. Tercih edilen kalınlık, uygulama yapılacak alan ve model büyüdüğünde fiyat da doğru orantılı olarak artacaktır.

Stropiyer ürünlerimizi buradan inceleyebilirsiniz. 

Etiketler: stropiyer çıta
Eylül 23, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR