Dekorasyonun Öncü Markası Dekonil’den Siyah Duvar Çıtası

Dekorasyonun Öncü Markası Dekonil’den Siyah Duvar Çıtası

Dekorasyonun Öncü Markası Dekonil’den Siyah Duvar Çıtası

İç mekan dekorasyonlarında duvar ve tavan çok önemli bir rol oynamaktadır. Duvarlara ve tavanlara yapılan dokunuşlar tüm mekanların havasını değiştirmekte ve çok daha göz alıcı bir hale getirmektedir. Duvar ve tavan dekorasyonuyla ilgili her geçen gün yeni bir trend ortaya çıkmaktadır. Son dönemde gold, silver ve boyanabilir duvar çıtaları duvar ve tavanları fazlasıyla süslemektedir. Fakat yinede ev dekorasyonlarının vazgeçilmezi haline gelen duvar çıtalarında son dönemlerde farklı arayışlar devam etmektedir. Yeniliğin adresi ve dekorasyonun öncü markası Dekonil, yeni siyah duvar çıtası ile bu arayışa son vermektedir.

Evlerin modern çizgisi çıtalar, siyahın asaleti ile buluşmakta  ve son derece şık ve estetik bir ürün ortaya çıkmaktadır. Siyah duvar çıtaları hem daha modern hem de sıradan olmayan bir dizayn sunmakta ve tüm yaşam alanları için şimdiden bir vazgeçilmez haline gelmektedir.   Aynı zamanda Dekonil siyah duvar çıtaları mobilya süslemeleri, kapı, ayna süslemelerinde, duvar pano ve çerçeve dekor çalışmalarında kullanılabilir ve özgün tasarımlar oluşturulabilir.

Yeni Gözde Siyah Duvar Çıtasının Özellikleri Nelerdir?

Duvar dekorasyonunun başyapıtı haline gelen çıtaların yeni gözdesi siyah duvar çıtaları birinci kalite ürünlerdir ve son derece kullanışlıdır. Dekoratif siyah duvar çıtalarının boyu 240 cm, eni 11,5 cm’dir. Boyanabilir duvar çıtaları gibi darbelere karşı dayanıklıdır. Sudan veya herhangi bir nemden etkilenmez.  Uzun soluklu ürünlerdir. Temizliği son derece kolaydır. Hafif nemli bez yardımıyla silinebilir. Herhangi bir boya gerektirmeden kullanılabilirler.

Dekonil Siyah Duvar Çıtalarının Montajı Nasıl Yapılır?

Dekonil Siyah Duvar Çıtalarının montajı son derece kolaydır. Ustaya gerek kalmadan herkes tarafından monte edilebilir. Silikon ve silikon tabancası ile beyaz bant ile yapıştırılır ve kuruduktan sonra bant çıkarılır. Beyaz mastik ile köşe birleşim yerleri, çıta kenarlarında kalan boşluklar doldurulur ve böylece kusursuz bir görünüm oluşur.

Siyah Duvar Çıtalarının Fiyatları Ne Kadardır?

 

 

Siyah duvar çıtaları için net bir fiyat bilgisi verilememektedir. Fiyatı belirleyen temel unsur yapılacak işlemin modelidir. Aynı zamanda yapılacak alanın metrekaresi fiyatta değişiklik oluşturacaktır.

Etiketler: siyah duvar çıtası, dekonil siyah duvar çıtası , black duvar çıtası, duvar çıtası
Mart 25, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR