Poliüretan Söve Nedir?

Poliüretan Söve Nedir?

Poliüretan Söve Nedir?

Poliüretan söve, süsleme amaçlı kullanılan dekorasyon ürünüdür. Dış cephe dekorasyonlarında sıklıkla kullanılmaktadır. En fazla kullanılan alanlar dış cephelerdir. Farklı söve ürünleri ile dekore edildiğinde dış cephelerde çok şık ve eşsiz tasarımlara kavuşabilirsiniz. Poliüretan sövelerin avantajlarından biri de; kapı ve pencerelere gelecek olan yağmur sularının zararlarından korumaktır. Aynı zamanda şık ve estetik olması sayesinde dekorasyon ürünü olarakta sıklıkla tercih edilmektedir. Poliüretan ham maddeden üretildiği için uzun yıllar boyunca kullanabilirsiniz. Kaliteli ve uygun fiyatlı poliüretan sövelerle estetik bir görünüm sağlarken, aynı zamanda ısı ve ses yalıtımı da sağlamış oluyorsunuz.

 

Poliüretan Söve Hangi Ürünlerle Birlikte Kullanılır?

 

Poliüretan Payanda

Poliüretan payandaların sıra dışı ve estetik tasarımlarıyla, yaşam alanlarınıza dekoratif dokunuşlar yapabilirsiniz. Poliüretan payandalar kullanıldığı alanlara değer katmaktadır. Her alanda kullanabileceğiniz poliüretan payandalar ile şık bir tasarım oluşturabilirsiniz. Poliüretan payandalar; balkon, teras, duvar, dış cephe gibi farklı alanlarda taşıyıcı olarak destek veren yapı malzemeleri arasında bulunmaktadır. Kullanılan alana sağlamlık katmaktadır.

Poliüretan Taçlar

Poliüretan taçlar, günümüzde kapı ve pencere süslerinde sıklıkla kullanılmaktadır. Osmanlı zamanında sıklıkla kullanılan taçlar, hanlarda, kervansaraylarda, camilerde ve saraylarda sıklıkla kullanılmıştır. Günümüze kadar gelen poliüretan taçlar dış ve iç cephe dekorasyonlarında sıklıkla kullanılmaktadır. Uyguladığınız alana ayrıntı ve incelik katarak farklı dekorasyon fikirlerini yaşam alanlarınıza taşıyabilirsiniz. Çok kolay ve zahmetsiz bir şekilde uygulayabileceğiniz poliüretan taçlarla zevkli tasarımlara imza atabilirsiniz.

Poliüretan Süpürgelik

Poliüretan süpürgelikler, iç dekorasyonlarda tamamlayıcı bir dekoratif üründür. Duvarlarınızın bitiminde istediğiniz tarzda süpürgelikler şık bir dekorasyon ürünü olarak tercih edilmektedir. Farklı modellerde ki süpürgeliklerimiz ile dilediğiniz tarzı istediğiniz alana taşıyabilirsiniz. Poliüretan süpürgelikler dayanıklı ve temizliği kolaydır. Ürünlerimiz temiz ve kolay montaj yapılabildiği için sıklıkla tercih edilmektedir.

Poliüretan Kartonpiyer

Poliüretan kartonpiyerler, tavan ve duvarın birleşiminde kullanılan dekorasyon ürünleridir. Her alanda gördüğümüz kartonpiyerler, tercih edilen yerlerde tavanları şık ve estetik bir görünüm sağlamaktadır. Boyanabilir ham maddeden üretildiği için kullanılan alana kolay bir şekilde uyum sağlamaktadır. Farklı desen seçenekleri ile tercih edebileceğiniz poliüretan sütunlar ile hayal ettiğiniz yaşam alanlarına kavuşabilirsiniz.

 

Poliüreten Söve Modellerimizi İncelemek İçin Buraya Tıklayınız.

Etiketler: poliüretan söve, poliüretan nedir, poliüretan kullanım alanları, poliüeretan süpürgelik
Eylül 01, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR