2021’in Yeni Ürünü Patina Saray Tavan

2021’in Yeni Ürünü Patina Saray Tavan

2021’in Yeni Ürünü Patina Saray Tavan

Evlerini olduğundan daha ihtişamlı ve şık göstermek isteyenler için vazgeçilmez dekorasyon ürünlerinden biri Saray Tavanlardır. Şıklığın öncüsü olan Saray Tavanların modelleri nelerdir? Saray tavan modelleri; altın, bordo, beyaz altın, gümüş ve eskitme renklerinde satılmaktadır. 2021 yılının saray tavan modeli ise ihtişamın ve modernliğin buluştuğu özgün tasarımlı Patina Saray Tavanlardır. 2021’in yeni ürünü patina saray tavanların ön plana çıkmasının en önemli sebebi bu ürünün tüm yaşam alanlarında abartısız bir şıklık yaratmasıdır. Aynı zamanda odadaki mobilya ve diğer dekoratif ürünlerin renkleri ne olursa olsun uyum sağlamakta ve tavanlara estetik bir görünüm kazandırmaktadır. Patina Saray Tavanları yuvarlak, yıldız, dikdörtgen ve kare olmak üzere dört farklı şekilde ve farklı boyutlarda tercih edilebilir. Patina Saray tavan ürünlerini tercih ederken seçiminizi evinizin tavan ölçülerine göre yapabilir ve size en uygun boyuttaki ürünü seçebilirsiniz.

Patina Saray Tavanlarının Özellikleri Nelerdir?

Patina Saray Tavanları poliüretan malzemeden üretilmiştir. Son derece hafif olan bu ürünler aynı zamanda darbelere karşı dayanıklı esnek ürünlerdir. Saray tavanlar, özellikle eski evlerin tavanlarında sıklıkla görülen nem ve rutubet gibi sorunlardan etkilenmezler ve herhangi bir koku problemi ile karşılaşmazsınız. Uzun soluklu kullanabileceğiniz birinci kalite ürünlerdir, renginde solma olmaz. Temizliği son derece kolaydır, hafif nemli bez yardımıyla silebilirsiniz. Tüm yaşam alanlarında kullanılabilir. Düğün salonları, alışveriş merkezleri, oteller, ofisler, restoran ve kafeler, güzellik merkezleri, tiyatro ve kültür merkezleri gibi şıklığını Osmanlı mimarisi ile buluşturmak isteyen mekanlarda da tercih edilmektedir. Saray tavan ürünlerinin birçok tamamlayıcı ek ürünü bulunmaktadır. Bunlar; işleme desenli şık duvar ve tavan çıtalarıyla, işlemeli şık motiflerdir. Bu ek ürünler ile saray tavanlarınızın ihtişamını arttırabilir ve daha göz dolduran tavan dekorasyonlarına kavuşabilirsiniz.

Patina Saray Tavanlarının Montajı Nasıl Yapılır?

Tüm saray tavan ürünlerinin montajı son derece kolaydır. Ayrıca montaj sırasında etrafta herhangi bir toz ya da kir oluşmaz. Son derece temiz bir şekilde monte edilebilir. Havalı tabanca ya da silikon yardımıyla monte edilmektedir. Monte edildikten sonra düşme gibi bir durum söz konusu olmaz. Kolayca monte edilen bu ürünler istenildiğinde sökülerek başka bir yere tekrardan monte edilebilmektedirler.

Etiketler: saray tavan, patina saray tavan, 2021 saray tavan modelleri
Şubat 28, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR