Paris Boyanabilir Duvar Çıtası

Paris Boyanabilir Duvar Çıtası

Paris Boyanabilir Duvar Çıtası Nedir?

Son dönemin en moda dekorasyon ürünlerinin başında gelen boyanabilir duvar çıtaları kendi kategorisi içinde çeşitlerini yenilemeye devam etmektedir. Bu yeni ürünlerden biri, 4cm olarak üretilmiş olan ve birçok dekoratif fikrin parçası haline gelerek duvarları olduğundan daha farklı ve daha modern bir hale getiren Paris Boyanabilir Duvar Çıtalarıdır. Paris Boyanabilir Duvar Çıtaları da diğer çıtalarla aynı malzemelerden üretilmiştir. Hammaddesi %70 kristal, %30 antijotdur. Diğer çıtalardan ayrılan ve bu çıtaları daha özgün kılan kullanım şeklidir. Çünkü bu çıtalar dikdörtgenler ve kareler oluşturmanın dışında birçok farklı dekorasyon fikrine de uyum sağlamaktadırlar.

 

Paris Boyanabilir Duvar Çıtasının Özellikleri Nelerdir?

Paris Boyanabilir Duvar Çıtası son derece kullanışlı ürünlerdir ve birinci sınıf kalitededir. Piyasadaki uygun fiyatlı olduğu için tercih edilen kullanışsız köpük çıtalardan değildir. Paris boyanabilir duvar çıtaları esnek bir yapıya sahiptir ve bu sebeple darbelere karşı dayanıklıdır. Aynı zamanda nemden ve sudan etkilenmez. Bu sebeple tüm yaşam alanlarında rahatlıkla kullanılabilmektedir. Paris Boyanabilir duvar çıtaları tüm duvar boyaları ile boyanabilmektedir. İster duvar renginizde isterseniz kontras oluşturacak bir başka renk ile zevkinize uygun olarak boyayabilirsiniz. 

Paris Boyanabilir Duvar Çıta Eni: 4cm.

Paris Boyanabilir Duvar Çıta Boyu: 240cm.

 

Paris Boyanabilir Duvar Çıtasının Kullanım Alanları Nelerdir?

Paris Boyanabilir Duvar Çıtalarının kullanım alanları oldukça geniştir ve tüm yaşam alanlarında kullanılabilmektedir. Evlerin tüm odalarında ve tüm duvarlarında  tercih edebileceğiniz bu çıtalar aynı zamanda ofis, restoran, kafe, otel, mağaza ve alışveriş merkezlerinin de vazgeçilmez dekoratif ürünleri arasındadır.

 

Paris Boyanabilir Duvar Çıtası Nasıl Uygulanır?

Paris Boyanabilir Duvar Çıtalarının montajı son derece kolaydır. Herkesin kolayca montajını gerçekleştirebileceği bu boyanabilir duvar çıtalarını dilediğiniz ölçülerde 45 derece ya da düz bir şekilde kesebilirsiniz. Daha sonra çivi tabancası veya hızlı kuruyan silikon ile uygulayabilirsiniz. Uygulamasını yaptıktan sonra 45’lik kesim yerlerini, birleşim yerlerini ve duvarınızdan kaynaklı boşlukları beyaz mastik ile doldurabilirsiniz. Montajını sağladıktan sonra dilerseniz ham bir şekilde ya da dilediğiniz iç cephe boyasıyla boyama işlemini yapabilirsiniz.

Paris Boyanabilir Duvar Çıtasını buradan inceleyebilirsiniz. 

Etiketler: paris boyanabilir duvar çıtası
Ekim 22, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR