Milano Süpürgelik

Milano Süpürgelik

2023’ün Trend Ürünü: Milano Süpürgelik

Milano Süpürgelik, hafif malzemesi ve boyanabilirliği ile öne çıkmaktadır. Şık ve güzel tasarımı ile hem duvar hem de tavan süslemelerinde kullanabilirsiniz. Ayrıca ürün bordür ya da perdelik olarakta dekorasyon amaçlı kullanıma uygundur. Ürünümüzün 5 farklı renk seçeneği bulunmaktadır. Temiz ve kolay montaj yapılabilmesi bir diğer avantajlarındandır. Ürünümüz son derece hafif ve kolay taşınabilirdir. Profillerimiz polimer malzemeden üretilmiş olup çok kaliteli ve uzun ömürlüdür. Darbeye, suya ve neme dayanıklıdır. Bu özelliklerinden dolayı dış cephe süslemelerinde kullanabilirsiniz.

Ürünümüz, piyasada bulunan diğer stropiyer ve köpük gibi paneller ile kesinlikle kıyaslanmamalıdır. Birinci sınıf kalite malzemeden üretilmektedir. Hammaddesi polimerdir. Ürünlerimiz kendi imalatımızdır.

Milano Dekoratif Süpürgelik Özellikleri Nelerdir?

Milano Süpürgelik profillerimizin hammaddesi polimer malzemedir. Genişliği 9.4 cm boyu ise, 240 cm’dir. Darbeye karşı dayanıklı yapısı ve sudan etkilenmeyen malzemeden üretilmiştir. Dilerseniz iç cephe dilerseniz de dış cephede rahatlıkla kullanabilirsiniz. Kaliteli, uzun ömürlü, hafif ve kolay montaj edilebilir, köpük ve stropiyer değildir.

Milano Süpürgelik profillerimizin renkleri şunlardır:

-Beyaz mermer deseni

-Siyah mermer deseni

-Beyaz üzerine altın motifli

-Beyaz üzerine gümüş motifli

-Beyaz Boyanabilir.

Milano Dekoratif Süpürgelik Nasıl Uygulanır?

Uygulama yapacağınız alanın ölçülerine göre, kenarlarını 45 derecelik açı ile önceden kesmiş olduğunuz Milano Süpürgelik profilleri, kompresör çivi tabancası ile uygulayabilir veya hızlı kuruyan silikon ile yapıştırabilirsiniz. Silikon kuruyana kadar kuvvetli bir bant yardımı ile duvara sabitleyip silikon kuruduktan sonra çıkartabilirsiniz.

Milano Dekoratif Süpürgelik Nerelerde Kullanılır?

Milano dekoratif süpürgeliği tüm yaşam alanlarında kullanabilirsiniz. Ayrıca bordür ya da perdelik olarakta kullanıma uygundur. Çoğunlukla salon ve koridor dekorasyonlarında tercih edilmektedir. Diğer düz klasik süpürgeliklere göre dekoratif bir görünüme sahip olan Milano süpürgelik, düğün salonları ya da restoran, güzellik merkezleri gibi gösterişli mekanlarda ortama şık bir görünüm kazandırır. Milano süpürgeliğimizin darbeye ve suya karşı dayanıklılığı sebebi ile dış cephelerde de kullanıma açık bir üründür.

 

Siz değerli müşterilerimize İstanbul içerisinde uygulama hizmeti vermekteyiz. Online sipariş ya da daha fazla bilgi almak için buraya tıklayınız.

Etiketler: süpürgelik, milano, bordür, perde, perdelik, dekoratif
Aralık 23, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR