MDF Lambri Nedir?

MDF Lambri Nedir?

MDF Lambri Nedir?

Çeşitli ahşap liflerinin birbiri ile karıştırılıp sıkıştırılması sonucunda mdf lambriler ortaya çıkar. Mdf lambrilerin üretiminden sonra üzeri pvc ile kaplanır ve çeşitli dekoratif görünümler elde edilir. Mdf lambrilerinin diğer lambrilerden en büyük farkı, geniş renk skalasıdır. Ahşap renklerine nazaran, lacivert, gri ve tonları, turuncu ve kırmızıya yakın sıcak renkler gibi birden fazla renk seçeneğine sahiptir. Mdf lambri darbeye dayanıklıdır, su ve nemli ortamdan etkilenir. Su ve nemli bir bölgede lambri uygulamayı düşünürseniz polimer malzemeli ya da dış cephe lambrilerimizi tercih edebilirsiniz.

 

MDF Lambrinin Özellikleri Nelerdir?

MDF lambrilerimiz % 100 ahşap MDF olup darbeye dayanıklıdır.

MDF lambrileri bakteri üremesini önler ve hijyen gerektiren mekânlar için ideal bir duvar kaplamasıdır.

MDF lambrilerimizin genişliği 12 CM uzunluğu ise 280 CM’dir

 

MDF Lambri Nerelerde Kullanılır?

MDF lambri ev dekorasyonlarında, ofis, restoran gibi iş yeri dekorasyonlarında, prefabrik yapılar, garaj ve karavanlarda, tavan dekorasyonu ve benzeri yerlerde, özetle dilediğiniz tüm yaşam alanlarında ister dekoratif ister çözümsel durumlarda rahatlıkla kullanabileceğiniz çok amaçlı bir üründür.

 

MDF Lambri Modelleri ve Fiyatları

MDF lambri ürünümüzün üç farklı çeşidi bulunmaktadır; Toros lambri ve düz model olarak geçmektedir.

Toros MDF Lambri: 12 CM genişliğinde ve 280 CM uzunluğundadır. Koli içerisinde 7 adet bulunmaktadır 2.35 m2 alan kaplamakta olup adet fiyatını buraya tıklayarak öğrenebilirsiniz.

Sitedeki fiyatımız 12 cm eninde 1 metre uzunluğunda (12cmx100 cm) birim fiyatımızdır. İhtiyacınız olan ürün adedini 2,8 metre ve katları olarak sepetinize ekleyerek siparişinizi oluşturabilirsiniz.

 

Düz model mdf lambri: 12 CM genişliğinde ve 280 CM uzunluğundadır. Koli içerisinde 7 adet bulunmaktadır 2.35 m2 alan kaplamaktadır. Güncel fiyatlarını görmek için buraya tıklayabilirsiniz.

 

Etiketler: mdf lambri, mdf tavan ve duvar lambri, mdf lambiri, mdf kaplama
Mayıs 26, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR