Mağazalarımız

Mağazalarımız

Mağazalarımız

Dekorasyon dünyasında yeni teknolojilerin kullanılması ve estetik kaygıların sık bir şekilde değişmesiyle beraber iç mimari alanında küresel bir dönüşüm süreci yaşanmaktadır. Bu sebeple ev ve yaşam alanlarının tamamında hızlı bir dönüşümün gerçekleşmesi dekorasyon alanında uzman firmalara daha çok ihtiyaç duyulmasına sebep olmuştur. Dekonil, İstanbul’da hızla büyüyen talep çerçevesinde birçok yeni mağazasını müşterilerinin hizmetine sunmuş ve böylece bireylerin yaşam alanları için tercih ettikleri dönüşüm modelini hızla yerine getirmiştir.


Sosyal medya kanalları ve dekonil.com web sitesinin oluşturduğu yoğun trafik sonucunda ilk başta Türkiye’nin büyük şehirleri, sonrasında diğer birçok şehirden tıpkı İstanbul’daki gibi dekorasyon yardım talebi gelmiştir. Oluşan bu yoğunluk İstanbul’un ardından diğer birçok şehirde Dekonil mağazalarını gerekli bir hale getirmiştir. 


Artan talepler doğrultusunda açılan mağazalar vasıtasıyla ürün ve hizmetlere erişim çok daha hızlı bir şekilde gerçekleşmeye başlamıştır. Buna rağmen birçok şehirde ve ülkede halen hızla çalışmalar yürütülmektedir. Talebin ve popülerliğinin artış hızına bakılarak birkaç sene içerisinde Dekonil’in Türkiye ve dünyanın birçok noktasında fiziksel mağaza ihtiyacına karşılık vereceğini söyleyebiliriz.


Bu kapsamda İstanbul’da açılmış olan 

  • İkitelli
  • Ümraniye
  • Pendik
  • Beylikdüzü

mağazaları müşterilerine kolay ve güvenilir alışveriş fırsatı sunmaktadır. İnternet üzerinden alışveriş imkanı da sunan bu mağazaları dilediğiniz her zaman ziyaret edebilir ve ürünlerin montajı konusunda destek alabilirsiniz. 


Popülerliğinin artmasıyla beraber ülke genelinde bilinir ve güvenilir bir marka haline gelen Dekonil, Türkiye’nin tamamına hizmet vermeyi amaçladığı için diğer şehirlerde de mağazalarını açmaya devam etmektedir. Hazırlık aşaması tamamlanıp hizmet vermeye başlayan mağazalar

  • Dekonil İzmir
  • Dekonil Çanakkale
  • Dekonil Edirne
  • Dekonil Van
  • Dekonil Konya

olarak sıralanabilir. Tüm bu mağazalar bulundukları şehir ve etrafındaki bölgelerde yaşayan dekorasyon meraklılarına fiziki alışveriş imkanı sunmaktadır. Böylece çok daha kaliteli bir alışveriş deneyiminin imkanları müşterilere sunulmaktadır. Söz edilen mağazalara ek olarak Türkiye’nin birçok şehrinde yapım aşamasında bulunan mağaza bulunmaktadır. Böylece çok daha güçlü bir alışveriş ağı amaçlanmıştır.


Türkiye’de hızla büyüyen ve çok daha geniş bir alanda hizmet vermeye başlayan Dekonil, bir yandan da yurt dışındaki dekorasyon meraklılarının ihtiyaçlarını gözetmektedir. Özellikle Balkan ülkelerindeki yoğun talep sonrasında bu bölgelerde mağaza açmak bir zorunluluk haline gelmiştir. Yapımı hızla tamamlanan ve hizmet vermeye başlayan yurtdışındaki Dekonil mağazaları

  • Dekonil Romanya
  • Dekonil Sırbistan
  • Dekonil Kosova
  • Dekonil İngiltere

olarak sıralanabilir. Bunlara ek olarak yapım aşamasında olan birçok yurtdışı mağazası bulunmaktadır.

Dünyada hızla değişen trendler neticesinde dekorasyon fikirleri dinamik bir hal almıştır. Yaşam alanlarını güzelleştirmek isteyen bireyler bunun sonucunda yenilikçi ve güvenilir firmaları tercih etme eğilimi göstermektedir. Şüphesiz bu güveni oluşturmanın temel unsurlarından biri geniş bir coğrafyaya yayılan mağaza ağına sahip olmaktır. Sizler de Dekonil.com üzerinden size en yakın Dekonil mağazasını öğrenebilir ve ziyarette bulunarak yaşam alanınıza en uygun araç gereçleri yakından inceleyebilirsiniz.



 
Etiketler: mağazalarımız
Temmuz 21, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR