Lambri Dekorasyonunda Kullanılan Pleksi Ayna Dekorasyonu

Lambri Dekorasyonunda Kullanılan Pleksi Ayna Dekorasyonu

Lambri Dekorasyonunda Kullanılan Pleksi Ayna Dekorasyonu

Pleksi ayna dekorasyonu birçok bakımdan dekorasyonun temel unsurlarından biri haline gelmiştir. Yeni nesil ev ve işyerlerinde, asansörlerde, karşılama alanlarında sıkça rastlanmaktadır. Ayna, yüzyıllardır değişmeyen güvenilir bir dekorasyon aracıdır. Pleksi ayna uygulaması ile beraber esneklik ve uyum sağlama yeteneği sağlayan bu dekorasyon unsuru önümüzdeki yıllarda daha da popüler bir hale gelecektir. Başlıca kullanım alanlarından biri ise pleksi aynaların lambri dekorasyonunda kullanılmasıdır.

Pleksi Ayna Dekorasyonu Nedir?

Pleksi ayna dekorasyonu, çoğu zaman şeritler halinde şekil verilmiş ve ayna işlevi gören yapısıyla etrafını yansıtan şekil alabilir dekorasyon unsurlarıdır. Birkaç farklı çeşidi bulunur. Bu çeşitler bir arada ya da farklı kombinler oluşturularak kullanılabilir. Bu sayede isteğe uygun dekorasyon oluşturulur.

Pleksi Ayna Şeritleri Dayanıklı Mıdır?

Pleksi ayna şeritleri esnek bir yapıya sahiptir. Kırılma ya da çatlama olması söz konusu değildir. Arka tarafında yapışkan yapıyı koruyan, ön tarafında ise ise aynalı kısmı koruyan jelatin tabakası bulunur. Böylece teslim kısmına kadar hiçbir şekilde zarar görmez.

Pleksi Ayna Dekorasyonu Nasıl Monte Edilir?

Pleksi ayna şeritlerinin arka yüzlerinde güçlü yapıştırıcılar bulunur. Bu sayede ek bir montaj malzemesine gerek kalmaz. Yapılması gereken, arka yüzdeki koruyucu tabakayı kaldırmak ve önceden dikkatlice belirlenen noktalara pleksi ayna şeritlerini monte etmektir.

Pleksi Ayna Şeritlerinin Boyutları Nelerdir?

Pleksi ayna şeritlerinin boyutları uygulanacak projeye göre değişiklik gösterebilir. Standart gönderimlerde pleksi aynaların en uzunluğu 2.3 cm iken boy uzunluğu 244 santimetredir. 

Pleksi Ayna Şeritlerinin Çeşitleri Nelerdir?

Pleksi ayna şeritlerinin üç farklı çeşidi vardır. Kullanılacak alana göre bu çeşitler bir arada ya da tek çeşit olarak tercih edilebilir. Bunlar;

  • Şerit pleksi yapışkanlı gümüş ayna
  • Şerit pleksi yapışkanlı gold ayna
  • Şerit pleksi yapışkanlı rose gold ayna

Lambri Dekorasyonunda Kullanılan Pleksi Ayna Dekorasyonu

Pleksi ayna şeritleri direkt olarak duvara uygulanabilmektedir. Buna ek olarak bu şeritler lambri uygulamaları ile de kombin edilebilmektedir. Şeritler yapım aşamasında lambri ürünlerinin arasına yerleştirilecek şekilde üretilir. Böylece lambriler arasındaki boşluklar şeritlerle güçlendirilebilir. Bu uygulama standart lambri dekorasyonunu çok daha şık bir hale getirmektedir.

Lambri Uygulamasında Pleksi Ayna Dekorasyonu Nasıl Uygulanır?

Lambri uygulaması gerçekleştirildikten sonra arada kalan boşluklara uyum sağlayacak şekilde üretilen pleksi ayna şeritleri mülk sahipleri tarafından kolay bir şekilde uygulanabilir. Öte yandan her iki uygulama için de güvenilir firmalar vasıtasıyla montaj sağlanabilir. Dekonil lambri ve pleksi ayna uygulamaları için gerekli tüm materyalleri temin edebilen bir firmadır. Ürünleri dekonil.com ve dekonil sosya medya hesabından sipariş verebileceğiniz gibi telefon yoluyla da sipariş oluşturabilirsiniz. Detaylı bilgi almak, sipariş oluşturmak ve montaj yardımı almak için iletişim kanallarından Dekonil’e ulaşabilirsiniz.

Etiketler: pleksi ayna, lambri dekorasyonunda kullanılan pleksi ayna, pleksi dekorasyonu
Ekim 19, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR