Dekonil Lake Mozaik Duvar Paneli

Dekonil Lake Mozaik Duvar Paneli

Dekonil Lake Mozaik Duvar Paneli

Dekonil Lake Mozaik Duvar Paneli siz değerli müşterilerimizin dekorasyon süreçlerinde yorulmamaları adına kolay montajı ve bütçe dostu fiyatı ile karşımıza çıkmaktadır. Eviniz veya işyerinizin eşsiz bir görünüşe sahip olmasını istediğinizde bu ürünü tercih edebilirsiniz. Bir takımın içerisinde bulunan mozaik paneller 92*52 boyutlarında olup, ister tüm duvarınızı, isterseniz tablo şeklinde bir bölümünü kaplayabilirsiniz.

2022’nin sonlarına doğru çıkan Dekonil Lake Mozaik Duvar Paneli şimdiden trend olmuş ve 2023 yılının gözde duvar paneli haline gelmiştir. Dekonil Lake Mozaik Duvar Paneli farklı görünümü sayesinde en çok tercih edilen ürünler arasında yer almaktadır. Bir takımın içerisinde 28 adet bulunmaktadır, 20 adet büyük ve 8 adet küçük parçadan oluşmaktadır. Toplamda 5 farklı renk seçeneği bulunmaktadır. Kolay montaj ediliyor olması ürünü ayrıcalıklı kılmaktadır. Bulunduğunuz yerin sıcak bir görüntüye kavuşması ve düşlediğiniz mekâna sahip olmak için tercih edebilirsiniz.

 

Dekonil Lake Mozaik Duvar Paneli Hangi Malzemeden Üretilmiştir?

 

Dekonil Lake Mozaik Duvar Paneli polimer malzemeden üretilmiştir. Hafifliği ve kolay montajı ile göz önüne çıkmaktadır. Darbeye karşı dayanaklı, nem ve sudan etkilenmez, Çok kaliteli ve Uzun ömürlüdür. Ürünümüz piyasadaki stropiyer ve köpük gibi değildir. 

 

Dekonil Lake Mozaik Duvar Paneli Montajı Nasıl Yapılır?

Dekonil Lake Mozaik Duvar Paneli montajını silikon ile çok kolay bir şekilde rahatlıkla yapabilirsiniz.

 

Dekonil Lake Mozaik Duvar Paneli ölçüleri nelerdir?

Dekonil Lake Mozaik Duvar Paneli 92*52 boyutlarında ölçüye sahiptir. 20 adet büyük ve 8 adet küçük parçadan oluşmaktadır. 5 Farklı renk seçeneği bulunmaktadır.

 

Dekonil Lake Mozaik Duvar Paneli Nerelerde Kullanılır?

Mozaik duvar paneli ürününü tüm yaşam alanlarında kullanabilirsiniz. Su ve nemden etkilenmediği için iç ve dış mekân dekorasyonlarında da tercih edebilirsiniz. Yatak odanıza görsel etki sağlayarak yatak başı olarak kullanabilirsiniz. Çalışma alanlarımızda daha zengin bir görüntü yaratmak için çalışma odanızda veya çalışma masalarında kullanabilirsiniz. Dolap kapaklarında ve TV ünitelerinde kullanabilirsiniz. Akustik amaçlı kolon kaplamalarında kullanabilirsiniz.

Sitemizde bulunan fiyatlar, bir takıma ait fiyattır. Toplamda 28 adet parça halinde paketlenir. Ürünü daha detaylı incelemek ve online sipariş oluşturmak için buraya tıklayınız.

Etiketler: mozaik duvar paneli, duvar paneli, lake mozaik duvar paneli, dekoratif duvar paneli
Kasım 25, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR