Köşe Modülü Nedir?

Köşe Modülü Nedir?

Köşe Modülü Nedir?

 

Köşe modüllerini duvar ve tavan süslemelerinde tercih edebilirsiniz. İstediğiniz tasarımları duvarlarınızda görmek, yaşam alanlarınızın atmosferinin değiştiğini hissetmek size çok iyi gelecek.Tavandan zemine kadar pürüzsüz ve pratik bir şekilde uygulayabileceğiniz köşe modülleri ile, her alanda istediğiniz görüntüye kavuşabilirsiniz.

 

İç mekan dekorasyonlarında sıkça kullanılan koşe modülleri, uyguladığınız alanın ambiyansını pratik ve ekonomik bir şekilde değiştirmektedir. Evlerde sıkça tercih edilen ürünümüz ile ferah bir görünüme kavuşabilirsiniz. Aynı zamanda köşe modülü, duvar süslemelerinde lambri ürünümüzü tercih ettiyseniz kalan kenar boşluklarını doldurmak ve daha net ve temiz bir görüntüye ulaşmanızı sağlayacak dekorasyon ürünümüzdür.

 

Köşe Modülleri Dayanıklı Mıdır ?

 

Köşe modüllerinin hammaddesi %70 kristal %30 antijottur. Bu sayede çürüme, parçalanma, kırılma ve su çekme gibi sorunlarla karşılaşmazsınız. Darbeye karşı dayanıklılığı sayesinde dış mekanlarda da sıklıkla tercih edilmektedir. İç ve dış mekanlarda kullanabileceğiniz ürünümüz suya ve neme karşı dayanıklıdır. Uyguladığınız alanda uzun seneler boyunca kullanabilirsiniz.

Köşe modülleri hafif olduğu için uygulanan alana da zarar vermez. İstediğiniz duvarlara, tavanlara ve taşıyıcı kolonlara uygulayabilirsiniz. Uyguladığınız alana baskı ve ağırlık yüklemez.

 

Köşe Modüllerinin Kurulumu Nasıl Yapılmaktadır?

 

Duvarlarınıza tarz katmak, modern ve estetik bir hava yaratmak istiyorsanız köşe modülleri ile bunu kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.

İlk olarak nasıl bir tasarım istediğinize karar vermeniz gerekir. Sosyal medya hesaplarımız üzerinde uygulama görsellerini paylaşmaktayız. Sizin tarzınıza uygun farklı örneklere bakıp, kendi tasarımlarınızı da oluşturabilirsiniz. Tasarıma karar verdikten sonra uygulamak istediğiniz alanın ebat ve boyutlarını belirlemeniz gerekmektedir. Bir mezura ve kalem yardımı ile ölçümü sağlayabilirsiniz.

 

Şimdi sırada aldığınız ölçüler ile internet sitemiz üzerinden veya size en yakın mağazamızdan köşe modüllerini temin etmek. Satın aldığınız köşe modüllerini uygulayacağınız alana kalem yardımıyla işaretleyerek, montaja geçmeden önce yanlışlığı önlemiş olun. Aralarındaki mesafeyi ölçerek simetrik bir şekilde durmasını sağlayabilirsiniz. Ölçme işlemini tamamladıktan sonra tercih ettiğiniz köşe modüllerini silikon tabancası yardımı ile yerlerine sabitleyin. Tasarımınızın duvarlarınızda yavaş yavaş oluştuğunu hissedeceksiniz. Hepsini yerlerine sabitledikten sonra uyguladığınız alan da, köşe modüllerinizin iyice yapıştığına emin olun. Bu işlemleri tamamladıktan sonra bize fotoğrafını iletmeyi unutmayın! Çok şık ve güzel duvarlara sahip olmanın keyfini yaşayın.

 

Köşe Modüllerimizi İncelemek İçin Buraya Tıklayın.

Etiketler: köşe modülü, köşe modülü nedir, dekoratif köşe modülü
Ağustos 11, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR