Kompozit Seperatör Duvar Bölme Profili

Kompozit Seperatör Duvar Bölme Profili

Kompozit Seperatör Duvar Bölme Profili

Kompozit seperatörler genellikle dekorasyon amaçlı kullanılmaktadır. Mekanları daha şık bir görünüm kazandırmak isteyenlerin sıkça tercih ettiği ürünlerden bir tanesidir. Kompozit seperatörlerin eni 4 cm, derinliği 7.5 cm ve uzunluğu 270 cm’dir. Kompozit seperatör dış cephe için oldukça dayanıklı bir yapıya sahiptir, uzun ömür bu ürünü kullanabilirsiniz. Bunun dışında ara bölme, oda bölme, merdiven korkulukları, kabin gibi dekorasyon amaçlı da kullanılmaktadır. Bu anlamda kompozit seperatörlerin kullanım alanı oldukça geniştir.

 

Kompozit Seperatör Duvar Bölme Profilinin Özellikleri

Kompozit seperatörler neme ve UV ışınlarına dayanıklıdır. Montajı oldukça kolaydır. Su emiş oranı sıfıra yakındır. Haşerelerden etkilenmez. Boya ve cila gerektirmez, zamanla çürüme yapmaz. İklim ve çevre koşullarından etkilenmeyen kompozit seperatörler, %100 geri dönüşümlüdür. Antibakteriyel özelliğinin yanında, kolay temizlenir. B1 yanmaz özelliğine sahiptir ve 10 yıl koşullu garantisi vardır. Kompozit seperatörleri uzun ömür kullanabilirsiniz, çevre dostu bir üründür.

 

Kompozit Seperatör Duvar Bölme Profili Nerelerde Kullanılır?

Kompozit seperatörler dış mekanlarda, bina giydirmede oldukça sık kullanılan bir malzemedir. Duvar bölme, merdiven dekorasyonu, kabin gibi yaşam alanlarını dekore etme amaçlı kullanılmaktadır. Kompozit seperatörler tüm dünyada mimarların en sık tercih ettiği malzemeden biridir. Yeni yapılan binalarda özellikle dekoratif bir görünüm sağlamak için bu yapı malzemesi kullanılır. Kompozit seperatörler sayesinde binalar daha şık ve estetik ve modern görünür. 

 

Kompozit Seperatör Duvar Bölme Profili Modelleri ve Fiyatları

Kompozit seperatör duvar bölme profili 3 modelden oluşmaktadır. Sitemizde ahşap rengi ve antrasit renkleri bulunur. Güncel fiyatlarımızı buraya tıklayarak öğrenebilirsiniz.

Etiketler: kompozit seperatör, duvar bölme profili, dış cephe seperatör
Haziran 23, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR