Öncü Duvar Kağıdı Markası Zambaiti Parati’den İtalyan Duvar Kağıtları

Öncü Duvar Kağıdı Markası Zambaiti Parati’den İtalyan Duvar Kağıtları

Öncü Duvar Kağıdı Markası Zambaiti Parati’den İtalyan Duvar Kağıtları

Kaliteli ve özgün duvar kağıdı denildiğinde ilk akla gelen öncü marka Zambaiti Parati Duvar Kağıtları Türkiye’de de evleri süslemeye devam ediyor. İtalyan Duvar Kağıdı olarak da bilinen Zambaiti Parati Duvar Kağıtları birbirinden güzel binlerce renk ve deseniyle tercih sebebi oluyor. İlk duvar kağıdı üreticilerinden olan Zambaiti Parati Duvar Kağıtları aynı zamanda her yılın trendlerine göre ürün yelpazesini düzenlemekte ve genişletmektedir.  Tüm duvar kağıdı ürünlerinde yeniliği modernliği ön planda tutmakta ve stilistik duvar kağıtları tasarlamaktadır.

Zambaiti Parati Duvar Kağıtlarının ülke sınırlarını aşan şöhreti ve bilinirliğinin sebeplerinden biri de markanın çevre koruma konularına karşı olan duyarlılığıdır. İtalyan duvar kağıtlarının arkasındaki kağıtlarda kullanılan ağaçlar özeldir ve çevreye yararlı ahşap malzemeden yapılmıştır. İtalyan duvar kağıdı için kesilen bu ağaçların yerine mutlaka ağaç dikilmektedir.  Aynı zamanda üretimin yapıldığı tesiste de geri dönüşüme özen verilmekte atık malzemeler geri kazandırılmaktadır.  Tüm cihazları modern olan Zambaiti Parati Avrupa Kalite Yönetmeliği standartlarında birçok sertifikaya sahiptir. Dekonil İç Mimarlık ve Dekorasyon, ürünlerini 87 ülkeye pazarlayan ve küresel bir dağıtım ağı kuran Zambaiti Parati’nin Türkiye’deki temsilcisi olarak evlere İtalyan kalitesini taşımaktadır.

Zambaiti Parati İtalyan Duvar Kağıtlarının Özellikleri Nelerdir?

İtalyan Duvar Kağıtları’nın tasarımlarında yenilik ve yaratıcılık ön plandadır. İşinin ehli tasarımcılar ve mimarlar ile çalışan Zambaiti Parati markasının ürünleri sektördeki tüm duvar kağıdı tasarımlarından farklı ve özgün bir çizgide ilerlemektedir. Benzersiz tasarımların bulunduğu koleksiyonlarında her eve uygun ve uyarlanabilir bir dil kullanmaktadır. Zambaiti Parati kabartma konusunda uzmanlaşmıştır ve estetik baskı ve kabartmayı İtalyan Duvar Kağıtları ile müşterilerine sunar. Duvar Kağıtlarının estetik olmasının dışında son derece parlak ve göz alıcı olduğu da bilinmektedir. Zambaiti Parati Duvar Kağıdı koleksiyonlarından biri olan Murella en çok tercih edilen duvar kağıdı koleksiyonları arasındadır.

Murella İtalyan Duvar Kağıdının Özellikleri Nelerdir?

İtalyan Duvar Kağıdında yeni bir İtalyan tarzı ortaya koyan Murella koleksiyonu hem oldukça cesur tasarımlar ortaya koyuyor hem de çağdaş ve şık olmaktan vazgeçmiyor. En küçük detaylara kadar son derece hassasiyet ile üretilen bu koleksiyondaki duvar kağıtları evlere neşe ve konfor taşıyor. Murella İtalyan Duvar Kağıdı Koleksiyonundaki markalar; Murella Bella, Architexture, Murella N’5, Cristallo, Murella Moda, Panorama, vıa della seta, regalis, mını classic.

  • Ölçüler : En: 0,53 m - Boy: 10 mt dir .
  • 1 rulo 5 m² alan kaplar.
  • Isı ve yalıtımı sağlar.
  • Montajı çok kolaydır. Tutkal yardımıyla monte edilir.
  • Yumuşak nemli bezle silinebilir.

Etiketler: italyan duvar kağıdı, zambaiti parati duvar kağıdı
Ocak 18, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR