İstanbul Tema 2 Dekorasyonu I Dekonil

İstanbul Tema 2 Dekorasyonu I Dekonil

İSTANBUL TEMA 2 DEKORASYONU

Sahip olduğu yüksek nüfus ve hızla değişen mimari yapısıyla İstanbul, dekorasyon çalışmalarının en sık yapıldığı şehirlerden biri konumundadır. Geçmişte yaşanan deprem ve olası yeni bir depremden ötürü binaların hızla yenilenmesi bir zorunluluk haline gelmiş durumda. Bu sebeple şehrin deprem haritasından uzak bölgelerinde yeni yapılanmalar gerçekleşmektedir.

Özellikle Marmara Denizi’nin üst kısmında, zemin olarak güven veren Küçükçekmece ve Başakşehir ilçelerinde hızlı bir yerleşim yaşanmaktadır. İstanbul’da ikamet eden bireylerin güvenlikleri bakımından bu bölgelere yerleşmeleri son birkaç yıldır bilinen bir gerçektir. 6 Şubat 2023 tarihindeki depremin ardından bu kaygılar çok daha somut adımlar atılmasını gerektirmiştir. Bu anlamda güvenilir birçok inşaat firması söz konusu bölgelerde depreme dayanıklı, yenilikçi ve teknolojik yaşam alanları oluşturmaktadır.

Bu tür kaygılar gözetilerek inşa edilen yaşam alanlarından biri de İstanbul Tema 2 Konutlarıdır. Mimari bakımdan jeolojik hassasiyetlere göre inşa edilen konutlara yoğun talep bulunmaktadır. Bu taleplerin sonucunda birçok aile bu konutlarda mülk edinip yaşamaya başlamıştır.

İstanbul Tema 2 Konutlarında En Çok Tercih Edilen Uygulamalar

Sahip oldukları yaşam alanlarını kendi zevk ve beğenilerine göre dizayn etmek isteyen mülk sahiplerinin temel odak noktası dekorasyondur. Duvarlardan başlayıp mutfak, banyo, tavan ve balkona kadar birçok kısımda dekoratif fikirler sonucu uygulamalar yapılmaktadır. İstanbul Tema 2 Konutları’nda en sık gerçekleştirilen dekoratif uygulamalar

  • duvar çıtası
  • duvar kağıdı
  • lambri
  • saray tavan
  • seperatör
  • lokal aydınlatma
  • pvc duvar paneli

olarak sıralanabilir. Bunların dışında spesifik birçok dekoratif uygulama konutlarda uygulanmaktadır.

Dekonil, İstanbul Tema 2 Konutlarında yoğun bir mesai harcamaktadır. Bunun başlıca sebebi konut bölgesinde birçok başarılı uygulama gerçekleştirmiş olması, ürünlerin yanı sıra montaj desteğinin sağlanması ve konutlara önceki süreçlerde taşınmış olan bireylerin çevrelerine sunmuş oldukları memnuniyettir. Konutlara yakın şekilde konumlanmış olan Dekonil mağazalarında dekorasyon sahipleri kendi zevk ve beğenilerine göre istedikleri ürünleri kolayca seçebilmektedirler. Bunun yanında iç mimar desteği sunan Dekonil birçok yaratıcı dekorasyon fikrini müşterilerine sunmaktadır.

İstanbul Tema 2 Konutlarında gerçekleştirilen dekorasyon uygulamaları hakkında detaylı bilgi almak, ürün ve montaj konularında yardım talep etmek için telefon numaralarımızdan bizlere ulaşabilir, dekonil.com web sitesinden detaylı bilgi alabilirsiniz. Uygulama çalışmalarımızı detaylı bir şekilde incelemek için sosyal medya hesaplarımızdan çalışmalarımıza göz atabilirsiniz.

Etiketler: istanbul tema 2 dekorasyonu, istanbul tema 2 , istanbul tema 2 mimarlık hizmetleri
Ağustos 25, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR