Işıltılı Parlak Duvar Kağıdı

Işıltılı Parlak Duvar Kağıdı

Işıltılı Parlak Duvar Kağıdı

En çok tercih edilen dekoratif ürünlerden olan duvar kağıtları birbirinden farklı renk ve desen seçenekleriyle seçim yapılması zor ürünlerdir. Seçim yaparken dikkat edilecek birçok husus olmasına rağmen en önemlisi kendi zevkinize uygun bir duvar kağıdı seçmektir. Yaşamınızın çoğunu geçireceğiniz mekanların sizi yansıtıyor olması önemlidir. Kendi tarzınızı yansıtacak duvar kağıdını seçerken evinizdeki ya da duvar kağıdı uygulamak istediğiniz alandaki diğer eşyaları göz önünde bulundurabilirsiniz. Örneğin mobilyalarınız koyu renkse duvar kağıtlarını da koyu renk tercih etmeniz mekanın daha dar ve karanlık görünmesine sebep olacaktır. Mobilyalarınız sade ise daha şık bir ortam yaratmak adına hareketli veya parlak duvar kağıtları kullanabilirsiniz. Duvar kağıdını uygulayacağınız yaşam alanı da duvar kağıdınızı seçme konusunda size fikir verebilir. Mutfak için ya da salon için tercih edilen duvar kağıtlarının desenleri farklı olacaktır.

Son dönemlerde ön plana çıkan duvar kağıtlarından biri ışıltılı parlak duvar kağıtlarıdır. İhtişamı sevenlerin vazgeçemeyeceği bu duvar kağıtları uyguladığınız alanı olduğundan daha şık ve daha gösterişli gösterecektir.

Işıltılı Parlak Duvar Kağıdının Özellikleri Nelerdir?

Işıltılı parlak duvar kağıtlarının en önemli özelliği leke tutmaz olmasıdır. Hafif nemli bezle kolayca silinebilen bu duvar kağıtları, aynı zamanda solmaz özelliğe sahiptir. Hava alabilen bir duvar kağıdı modeli olan bu duvar kağıtları güneş ışığına karşı dayanıklıdır. Üretimleri renk ve desen baskıları birinci kalite hamur kağıttan yapılmıştır.

Işıltılı Parlak Duvar Kağıtları Nasıl Uygulanır?

Işıltılı parlak duvar kağıtlarının işlenebileceği duvar yapısı olarak çok bozuk olmayan hafif pürüzlü duvarlar ve saten alçılı düz duvarların kullanılması tavsiye edilmektedir. Pürüzlü fakat defalarca boyandığı için düzleşmiş olan duvarlarda da duvar kağıdı uygulaması yapılabilmektedir. Uygulama sırasında duvarınıza herhangi bir zarar vermeden kırık dökme işlemi olmadan montajı gerçekleştirilir. Montajı gerçekleştirilirken sıfıra sıfır olarak işlenir ve görsel olarak herhangi bir kopukluk yaratmaz. Ayrıca montaj işlemi çok kısa sürede yapılmaktadır. Işıltılı Parlak Duvar Kağıdını tüm duvarlarınıza ya da daha küçük alanlara yaptırabilirsiniz.

Işıltılı Parlak Duvar Kağıtlarının Fiyatları Ne Kadardır?

Işıltılı parlak duvar kağıtlarının fiyatları boyama işlemi ile karşılaştırıldığında oldukça uygundur. Geniş bir renk yelpazesini bizlere sunan bu duvar kağıtlarının metrekare fiyatları, üretim malzemesi ve üretim şekline göre farklılık göstermektedir.

 

 

 https://www.dekonil.com/isiltili-altin-duvar-kagidi

Etiketler: Işıltılı Parlak Duvar Kağıdı
Aralık 03, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR