Işık Geçiren Pvc Duvar Paneli

Işık Geçiren Pvc Duvar Paneli

Işık Geçiren PVC Duvar Paneli

Işık geçiren pvc duvar panelleri son yıllarda dekorasyon çalışmalarının gözdesi haline gelmiştir. Bunun başlıca sebebi uygulandığı alanda oluşturduğu şık ve etkileyici atmosferdir. Barındırdığı yarı saydam yapı sayesinde ışık geçirgenliği sağlar. Böylece bulunduğu ortamda ışık çeşitliliği üreterek görsellik oluşturur.


Işık Geçiren Pvc Duvar Paneli Nedir?

Işık geçiren duvar panelleri evlerin duvarlarına uygulanan, boya yerine kullanılan dekorasyon unsurlarıdır. Birçok farklı çeşidi bulunmaktadır. Son yıllarda popüler hale gelen ışık geçiren pvc duvar panelleri yarattığı atmosferle kullanıcıların baş tercihlerinden biri olmuştur. Kullanıldığı alanlarda bitişik ya da aralıklı olarak tercih edilen bu paneller basit bir şekilde monte edilir. Kullanım ömrünün uzun olması, yanmaz malzemelerden üretilmesi de sağladığı diğer avantajlarındandır.


Işık Geçiren Pvc Duvar Panellerinin Boyutları Nasıldır?

Birçok duvar panelinin aksine ışık geçiren Pvc duvar panelleri tek parça olarak monte edilir. Bu da montajını çok daha kolay hale getirir. Her bir panelin standart boyutu 3 metre karedir. Kalınlığı ise 2.2 milimetredir. Bu özellikleri uygulandığı alanda görsel bir hakimiyet yaratır.


Işık Geçiren Pvc Panelleri Nerelerde Kullanılabilir ?

Panellerin kullanım alanı oldukça geniştir. İç mimarlar ve ev sahipleri sıklıkla duvarlarda uygulama yapsalar da aslında bu işlevsel paneller farklı alanlarda da değerlendirilebilir. Bunlar;

İşyeri bankoları
Asansör kabinleri
Fuar standları
Mağaza vitrinleri
Sinema, tiyatro dekorları
Mutfak tezgahları
Kullanım alanlarının bu derece fazla olmasının temel sebeplerinden biri yanmaz bir malzemeden üretilmesi ve su, nem gibi dış etkenlere karşı dayanıklı olmasıdır. Ayrıca hafif bir ürün olması sebebiyle fiziksel zarar verme ihtimali yok denecek kadar azdır.


Işık geçiren Pvc Panellerinin Montajı Nasıl Yapılır ?

Panellerin montajı oldukça kolay ve hızlı bir şekilde gerçekleştirilir. Bu ürünler için üretilen decocim yapıştırıcıları bir kabın içine dökülüp suyla karıştırıldıktan sonra gerekli yapıştırıcılığı sağlayacak hale gelir. Yapıştırıcı harç duvara ölçülü bir şekilde sürüldükten sonra ürünün arka yüzü duvara yapıştırılır ve tokmak benzeri bir malzeme yardımıyla ürünün duvarla sıkı bir şekilde bir araya gelmesi sağlanır. Montaj bitene kadar çıkarılmaması tavsiye edilen ön yüz ambalajı sökülerek pvc duvar panelini kullanıma hazır hale getirilebilir.

 

Ürünlerimizi incelemek için buraya tıklayın.

Etiketler: ışık geçiren pvc duvar paneli, pvc duvar paneli, ışık geçiren pvc
Nisan 07, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR