Dekorasyonun Vazgeçilmez Ürünü; Eps Işık Bandı

Dekorasyonun Vazgeçilmez Ürünü; Eps Işık Bandı

Dekorasyonun Vazgeçilmez Ürünü; Eps Işık Bandı

2022 ev ve iş yeri dekorasyonlarında sıklıkla kullanılan Eps Işık Bandı, tavan dekorasyonlarında tercih edilmektedir. 2 metre boyunda olan Eps ışık bantları, led ve spot uyumludur. Alçıpana göre çok daha hafif ve bütçe dostu, kullanışlı bir üründür.

Eps ışık bandının malzemesi stropiyerdir. Hafif bir üründür aynı zamanda sert ve esnek bir yapıya sahiptir. Beyaz bir renge sahip olan Eps Işık bandı, farklı renklerde kullanmaya uygundur. Boyanabilir bir yapıya sahiptir.

Alçıpan tavanlara göre montajı daha kolay olması sebebiyle çok tercih edilen dekoratif bir üründür. Birçok dekorasyon ürünleri ile kombinleyebilirsiniz.

 

Eps Işık Bandı Nasıl Montaj Edilir?

Yeni nesil bir ürün olan, aynı zamanda daha pratik daha kolay montaj edilebilen Eps Işık Bandını silikon yolu ile tavana montaj edebilirsiniz. Uç kısımlarını testere, falçata ya da motorlu makine yardımı ile keserek, ürünleri tavanda birleştiriyoruz. Ürünlerin arasında kalan boşlukları da poliüretan köpük malzeme dediğimiz özel bir malzeme ile kapatıyoruz ve son olarak boya işlemi yaparak montajımızı bitiriyoruz.

 

Eps Işık Bandı Nelerde Kullanabilir?

Eps ışık bandı ürünü stropiyer olması sebebiyle oldukça hafif bir üründür. Montajı pratik ve oldukça kolaydır. Ürünün boyanabilir olması sebebiyle dilediğiniz renkte kullanabilirsiniz. İçerisine yerleştirilen ışık bantları sayesinde hem dekoratif hem de aydınlatma olarak kullanılabilir. Tüm bu özellikleri sayesinde dilediğiniz her yerde kullanmaya uygun bir üründür. Ofis dekorasyonunda, salon ve koridor dekorasyonlarında ya da otel, restaurant gibi vb yaşam alanlarının tamamında dekoratif amaçlı kullanabilirsiniz.

Eps Işık bandı ürününü Dekonil mağazalarından satın alabilir, iç mimar ve dekorasyon birimimizden tasarım konusunda fikir alabilir ya da montaj ekibimiz ile iletişime geçip bu ürüne hızlıca sahip olabilirsiniz.

 

Ürünü detaylı incelemek ve satın almak için buraya tıklayınız.

Etiketler: eps ışık bandı, ışık bandı, eps ışık bandı montajı, stropiyer ışık bandı
Ekim 31, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR