Elektrikli Dekoratif Yapay Şömine / Ses Efekti

Elektrikli Dekoratif Yapay Şömine / Ses Efekti

Elektrikli Dekoratif Yapay Şömine / Ses Efekti

Dekoratif amaçlı ürettiğimiz elektrikli yapay şömine ürünümüz, eni 70, yüsekliği 35 ve derinliği 16 cm olup, görsel efekti 4 kademeden oluşmaktadır.

Dekoratif elektrikli yapay şöminemiz uzaktan kumanda ile kontrol edilebilmektedir. Manuel kontrol sistemine sahiptir ve alev efekti ayarlanabilmektedir.

Dekoratif elektrikli yapak şöminemiz aynı zamanda bluetooth özelliğine sahiptir. Bu özellik sayesinde dilediğiniz müziği açıp, keyifli bir zaman geçirebilirsiniz.

 

Elektrikli Dekoratif Yapay Şömine Nerelerde Kullanılır?

Dekoratif elektrikli yapay şömine ürününü bizler çoğunlukla salon dekorasyonunda, tv ünitesi altına dekor amaçlı müşterilerimize sunuyor ve uygulamasını gerçekleştiriyoruz. Salon dekorasyonunda sıklıkla kullanılmasına nazaran tuğla duvar panelleri ile kombinlenebilir ve böylelikle rustik bir ortam sağlamış olabilirsiniz.

Müzik sistemine sahip olan elektrikli yapay şöminemizi bu sebepten dolayı yatak odası dekorasyonunda da kullanabilirsiniz.

Son olarak restoran gibi iş yeri dekorasyonlarında da kullanıma oldukça uygundur. Uygulaması basit ve temiz bir ürün olması sebebiyle tercih edilen ürünler arasındadır.

 

Elektrikli Dekoratif Yapay Şömine Fiyatları

Elektrikli dekoratif yapay şömine fiyatlarını görmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Etiketler: elektrikli şömine, yapay şömine, dekoratif şömine, dekoratif elektrikli yapay şömine
Haziran 02, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR