Mermer Desenli Duvar Kağıdı

Mermer Desenli Duvar Kağıdı

Mermer Desenli Duvar Kağıdı

Mermer desenli duvar kağıtları, evlerin vazgeçilmez dekoratif ürünleri arasındadır. Her dönemin modası olan bu duvar kağıtlarına son dönemlerde talep daha da artmıştır. Bunun en önemli sebebi mermer desenindeki hareketliliğinin evinizin enerjisini kolayca değiştirecek olmasıdır. Mermer deseniyle hem hareketliliği yakalar hem de sadeliğinizden ödün vermezsiniz. Tüm yaşam alanlarında kullanabileceğiniz bu desenler aynı zamanda yaşadığınız yeri daha modern ve daha etkileyici hale getirecektir. Mermer desenli duvar kağıtları sağlığa zararlı hiçbir etki oluşturmaz ve temizliği son derece kolaydır. Nemli bezle rahatlıkla silinebilir. Çok bozuk olmayan hafif pürüzlü duvarlarda ve saten alçılı düz duvarlarda kullanılmasını tavsiye edilmektedir.

Mermer Desenli Duvar Kağıdının Çeşitleri

Mermer desenli duvar kağıtlarının birçok renk ve deseni mevcuttur. Geçişli renklerin estetik ve sanatsal bir görünümünü yansıtan duvar kağıtları, ister koyu ister açık renkte tercih edilebilmektedir. Bu duvar kağıtlarını kullandığınız mobilyalarınızın rengine kontrast olacak şekilde kullanmanız, hem mobilyanızın hem de duvar kağıdının daha çok göz doldurmasına sebep olacaktır.

Mermer Desenli Duvar Kağıtlarının Montajı

Mermer desenli duvar kağıtları evini yenilemek isteyenler için en kolay yeniliktir. Çünkü montajı çok kolay yapılmaktadır. Duvarınıza herhangi bir zarar vermeden kırık dökme işlemi olmadan montajı gerçekleştirilir. Montajı gerçekleştirilirken sıfıra sıfır olarak işlenir ve görsel olarak herhangi bir kopukluk yaratmaz. Ayrıca montaj işlemi çok kısa sürede yapılmaktadır. Mermer Desenli Duvar Kağıdını tüm duvarlarına ya da daha küçük alanlara yaptırabilirsiniz.

Mermer Desenli Duvar Kağıtlarının Fiyatı

Mermer desenli duvar kağıtlarının fiyatları boyama işlemi ile karşılaştırıldığında oldukça uygundur. Geniş bir renk ve desen yelpazesini bizlere sunan bu duvar kağıtlarının metrekare fiyatları, üretim malzemesi ve üretim şekline göre farklılık göstermektedir.

Mermer desenli duvar kağıdı modellerimizi buradan inceleyebilirsiniz. 

Etiketler: mermer desenli duvar kağıdı, duvar kağıdı
Eylül 23, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR