Decowall Duvar Kağıtları

Decowall Duvar Kağıtları

Decowall Duvar Kağıtları

Decowall duvar kağıtları Türkiye’de ki öncü duvar kağıdı markalarından biridir. Birbirinden güzel renk ve desen seçeneğini en iyi kalite ile müşterisine sunan Decawall, duvar kağıtlarını Mersin’deki fabrikasında üretmektedir. Aynı zamanda Türk ve Avrupa standartlarının üzerinde üretim yapan ilk ve tek markadır. Üretimi yaparken İtalyan asıllı son teknoloji makineler kullanılmaktadır. Ürünlerinin kalitesinin dışında kreatif tasarım ekibi tarafından tüm desen ve modeller özgün ve trendleri yakalayan çizgidedir.  Tasarımlarında genel olarak doğadan ve tarihten ilham alan dokular tercih etmektedirler. Doğaya saygılı bir marka olmak Decowall’ın diğer markalardan ayrılmasını sağlamakta ve doğa dostu olmak temel vizyonlarını oluşturmaktadır.

Decowall Duvar Kağıtlarının Özellikleri Nelerdir?

Decowall duvar kağıtları uzun ömürlüdür ve birinci sınıf kalitede ürünlerdir. Duvarda kalma ömrü 15 yıl gibi uzun bir süredir. 10 yıla kadar Decowall güvencesinde,  10 yıl garantilidir. Decowall duvar kağıtlarının en önemli ve tercih edilme sebebi olan özelliği suya ve neme karşı dayanıklı olmasıdır. Aynı zamanda güneşe maruz kaldıklarında da solma özelliği göstermemektedirler. Bir diğer önemli özelliği duvardan çıkarılmak istendiği durumlarda duvara hiçbir zarar vermeyeceklerinin de garantisini sunmaktadırlar. Sudan ve nemden etkilenmediği gibi herhangi bir kokusu yoktur. Rutubet ve nem kesinlikle yapmaz. Temizliği son derece kolaydır ve nemli bez yardımıyla kolayca silinebilmektedir. Decowall, duvar kağıtlarının 3 aşamalı yıkama işleminde bile zarar görmeyeceğinin garantisini vermektedir.  Duvar kağıtlarında kullanılan boyalar solvet ve ftalat içermeyen su bazlı boyalar tercih edilmektedir. Beğendiğiniz Decowall duvar kağıdı modellerinde stok sıkıntısı yaşamazsınız. Çünkü tüm ürünlerde stoklu olarak çalışmaktadırlar ve hızlı kargo ve teslimatla ürünlerini müşterilerine ulaşırırlar. Decowall duvar kağıtları evlerin en önemli sorunlarından olan sesi ve ısıyı geçirmenin de önünü kesmektedirler.

Decowal Duvar Kağıdı Koleksiyonları Nelerdir?

Decowall duvar kağıtlarının birbirinden güzel renk ve desenleri buluşturan ve her biri ayrı konsepte olan birçok koleksiyonu bulunmaktadır. Her biri trend olan bu koleksiyonlar: Orlando, Deco Stone, Harmony, Armani, Retro, Astor, Crown, Royal Port, Lamos, Venezia, Deco Kids, Bossini, Lucca Life, Galoria.

Etiketler: decowall duvar kağıdı, decowall, duvar kağıdı,
Ocak 28, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR