Dekoratif Elegance Lambri Nedir?

Dekoratif Elegance Lambri Nedir?

Dekoratif Elegance Lambri Nedir?

Yaşam alanlarınızın farklılığını konuşturmak için küçük dokunuşlar her zaman etkilidir. Bunu daha da mükemmel kılmak dekoratif elegance lambri ile mümkün. Etkileyici ve dinamik bir görünüme sahip olmak için her yerde tercih edebilirsiniz.

 

Dekoratif Elegance Lambri, duvar ve tavanlarınıza estetik ve modern dokunuşlar sağlamak için ürettiğimiz dekorasyon ürünümüzdür. İç ve dış mekanlarda rahatlıkla kullanabileceğiniz dekoratif elegance lambri modelimiz ile yeni ve farklı tasarımları yaşam alanlarınıza taşıyabilirsiniz. Birden farklı renk seçeneği ve boyanabilir olması özelliği ile zevkinize uygun her tasarımı duvarlarınızda ve tavanlarınızda görebilirsiniz.

 

Restaurant, otel, mağaza, ofis, ev, banyo ve balkon dekorasyonlarında sıklıkla tercih edilen dekoratif elegance lambri dekoratif ürünümüz ile sizde kendinize özgü dokunuşları hayata geçirebilirsiniz. Fabrika satış mağazası olarak dekoratif elegance lambri ürünümüz, hem çok kaliteli hemde uygun fiyatlıdır.

 

Dekoratif Elegance Lambri Özellikleri

 

-    Dekoratif elegance lambrinin genişliği 12 cm, uzunluğu 290 cm'dir.

-    Su, rutubet ve nemden etkilenmez.

-    Tavan ve duvar kaplama tasarımlarında kullanabilirsiniz.

-    Ürünlerimiz temiz ve kolay montaj edilebilir.

-    Ürünümüz polimer malzemedir.

-    Silikon ile yapıştırabilirsiniz.

-    Testere ve makina ile kesimini yapabilirsiniz.

-    Hammaddesi %70 kristal %30 antijottur.

-    Darbeye karşı dayanıklıdır.

-    Stropiyer ya da köpük değildir.

 

Dekoratif Elegance Lambri Montajı Nasıl Yapılır?

 

Dekoratif Elegance Lambri montajını yapmak oldukça kolaydır. Uygulamak istediğiniz alanın ölçülerini belirleyip, uygun ebatlarda aldığınız dekoratif elegance lambri ürünümüzü silikon yardımı ile ya da çivi tabancası ile montajını gerçekleştirebilirsiniz. Herkes kolaylıkla istediği yere montajını sağlayabilmektedir. Sadece uygulamak istediğiniz yeri ve tasarımı belirleyince uygulaması çok basit bir şekilde yapılmaktadır.

 

Dekoratif Elegance Lambri Fiyatları Nedir?

Net bir fiyat söylemek doğru sonuç sağlamamaktadır. Uyguladığınız alanının boyutlarına göre fiyatlar değişkenlik göstermektedir. Fabrika satış mağazası olduğumuz için toptan fiyatına perakende satış yapmaktayız. Hem kaliteyi hemde uygun fiyatları Dekonil’de bulabilirsiniz. Sizde değişime internet sitemize göz atarak başlayabilirsiniz.

 

Dekoratif Elegance Lambri Modellerimizi İncelemek İçin Burata Tıklayın.

Etiketler: dekoratif elegance lambri, lambri, dekoratif lambri, dekoratif elegance boyanabilir lambri
Eylül 08, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR