Dekoratif Damla Tavan Duvar Panelleri

Dekoratif Damla Tavan Duvar Panelleri

Dekoratif Damla Tavan ve Duvar Panelleri

Dekoratif amaçlı ve sıklıkla tavan dekorasyonunda kullandığımız tavan panellerinde yeni modellerimizden biri olan, Damla Tavan Panelleri suya ve neme karşı dayanıklıdır. Yedi farklı renkten oluşan Damla Tavan Panellerimiz polistren malzemeden üretilmektedir. Damla Tavan Panellerimizin montajı oldukça kolay olup, uygulama esnasında toz bırakmaz, tavana hasar vermez. Damla tavan panellerimizi ayrıca duvar dekorasyonlarında da kullanabilirsiniz. Dekoratif amaçlı kullanılan bu panellerimiz her ortama kolaylıkla uygulanabilir. Uygulama esnasından silikon ile yapıştırarak kısa sürede tavan ya da duvarlarınızda harikalar yaratabilirsiniz.

 

Dekoratif Damla Tavan ve Duvar Paneli Özellikleri

Dekoratif amaçlı kullanılan Damla Tavan ve Duvar Panellerimizin ölçüsü 57*57 cm’dir. Ham maddesi plastiktir. Polistren dediğimiz malzemeden üretilir. Su ve neme karşı dayanıklıdır, bu yüzden banyo gibi ıslak yerlerde de kullanıma uygundur. Hafif malzemedir, silikon yardımı ile uygulaması kolay bir şekilde yapılmaktadır.

 

Dekoratif Damla Tavan ve Duvar Paneli Modelleri ve Fiyatları

Tavan ve duvar panellerimiz; baklava desenli, sakarya serisi, selçuk serisi, moderna serisi, avangarde ve damla serisi olmak üzere altı farklı modelden oluşmaktadır ve bu modellerimiz birden fazla renk seçeneğine sahiptir. Tavan ve duvar panellerimizi daha detaylı incelemek ve fiyat bilgisi almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Etiketler: damla tavan panelleri, tavan panaelleri, tavan ve duvar paneli
Mayıs 19, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR