3 Şahane Duvar Dekorasyon Fikri

3 Şahane Duvar Dekorasyon Fikri

3 Şahane Duvar Dekorasyon Fikri

Zamanımızın çoğunu geçirdiğimiz evlerimizin duvar dekorasyonunun her zaman olduğundan daha şık ve daha estetik görünmesini isteriz. Bunu yapmak için günümüzde birçok dekoratif ürün bulunmaktadır. Bugün sizler için hem son dönemde popüler hale gelen hem de son derece kullanışlı üç şahane duvar dekorasyon fikrini anlatacağız.

 

Boyanabilir Duvar Çıtaları

Boyanabilir duvar çıtaları hiçbir zaman eskimeyen ve modası geçmeyen bir dekoratif fikirdir. Tüm yaşam alanlarına uygun dikdörtgen ve kare çerçeveler oluşturularak dizayn edilen bu çıtaların tarihi uygarlık tarihine dayanmaktadır. Çıtalar ile oluşturduğunuz bu çerçevelerin içine tablo, ayna ya da aydınlatma kullanarak daha gösterişli hale getirebilirsiniz. Çıtalar farklı kalınlıklarda mevcuttur. İster iç içe çerçeve olarak isterseniz tek çerçeve olarak kullanabilirsiniz. Aynı zamanda bu çıtalarla çerçeve dışında özgün modellerde oluşturabilirsiniz. 

Her dönemin modası çıtalar boyanabilir özelliktedir. Duvar ile aynı renkte ya da farklı kontrast bir renkte kullanılabilir. Birinci kalite ürünlerdir, tercih edilmesinin öncelikli sebebi montajınınız çok kolay olması ve ustaya ihtiyaç duymadan herkesin kendi kendine uygulama yapabilmesidir. Silikon yardımıyla yapıştırılır ve duvarda herhangi bir hasara sebep olmaz. Çıtaları ölçülerine uygun kesilmiş olarak sipariş ettiğinizde uygulama sırasında herhangi bir kir, toz ile karşılaşmazsınız. Temizliğini nemli bez yardımıyla yapabilirsiniz. Son olarak evlerinizin modern çizgisi olan bu çıtaları birbirinden güzel köşe motifleriyle kullandığınızda daha şık ve estetik bir görünüm oluşturursunuz.

Asimetrik Duvar Çıtası

Asimetrik duvar çıtaları son günlerde çok fazla tercih edilmektedir. Ancak birbirinden özgün tasarımlarla kendinize özgü olarak dizayn edebildiğiniz için her evde farklı her evde şık bir görünüm sağlıyor. Asimetrik duvar çıtaları boyanabilir ürünler ve genellikle evin diğer duvarlarından farklı boyanarak tasarımın daha fazla görünür olması amaçlanıyor. Asimetrik duvar çıtaları montajı ve temizliği çok kolay ürünlerdir. Neme ve darbeye karşı dayanıklı olduğu için uzun soluklu kullanabilirsiniz.

Baklava Dilim Ayna 

 

Evlerimizin dekorasyonlarında her zaman sadelikten yana olsak bile şık detaylardan da vazgeçemeyiz. Şıklığı ortaya çıkarmanın birçok yolu olmasına rağmen her zaman tercih önceliğinin ayna olduğunu söyleyebiliriz. Ayna kullanımı eskimeyen bir dekoratif fikir olmasının yanı sıra son dönemlerde baklava dilim kesimli aynalar daha popüler hale gelmiş durumda. Özellikle salon ve koridor dekorasyonlarında tercih edilen bu aynalar odaların olduğundan daha geniş ve ferah görünmesine sebep olmaktadır. Aynı zamanda hareketli bir desen olduğu için göze hitap eder ve evlerinizde farklı bir perspektif yaratır. Baklava dilim aynalarını boydan ya da daha minimal dokunuşlarla kullanabilirsiniz.

Etiketler: dekorasyon fikirleri, dekonil dekorasyon fikirleri, duvar çıtası, asimetrik duvar çıtası, baklama dilimli ayna, dekoratif ayna
Mart 04, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR