Deconil Çivi Silikonu Nedir?

deconil silikon, deconil çivi silikonu

Deconil Çivi Silikonu Nedir?

Deconil çivi silikonu, duvar dekorasyonunda kullanılan çıta, motif, lambri gibi dekoratif ürünleri yapıştırma işleminde kullandığımız bir yapı malzeme aracıdır. Yüksek yapıştırma özelliğine sahip Deconil Sikilonları, 290 ML halinde üretilmektedir.

Deconil Çivi Silikonun Özellikleri Nelerdir?

Deconil çivi silikonu, hızlı kuruyan bir yapıya sahiptir. Uygulayacağınız bölgeye yeterli miktarda kullandıktan sonra, ürünü yapıştırıp birkaç dakika kurumasını bekleyebilirsiniz. Ayrıca Yüksek yapıştırma gücüne sahip olması sebebiyle, ayna gibi ağır ürünleride duvara yapıştırabilirsiniz.

Hızlı kuruyan Deconil silikonlarımız kendi üretimimizdir. 290 ML hacime sahiptir, yaklaşık olarak 50-60 metre duvar çıtası uygulamasında rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Deconil Çivi Silikonun Nelerde Kullanılır?

Deconil silikonlarını bizler dekoratif ürünlerimizi satarken, müşterilerimize kolaylık sağlaması açısından ürettik. Müşterilerimiz duvar çıtası, lambri, motif gibi yapıştırması gereken ürünler satın aldığında, bir yapıştırıcı arayışına girmemesi, kolaylıkla erişebilmesi ve en önemlisi kaliteli bir yapıştırıcı kullanarak uzun yıllar ürünlerimizi kullanması hedeflenmiştir. Böylelikle Deconil silikonları aklına gelen tüm dekoratif ürünleri duvara yapıştırmak amacıyla kullanılabilir.

Bunun dışında hızlı kuruması ve yüksek yapıştırma gücüne sahip olması sebebiyle, ağır ürünleri yine yapıştırmak için kullanabilirsiniz.

Deconil Çivi Silikonun Fiyatı Nedir?

Deconil çivi silikonu ekonomik ve de hacim olarak yeterli miktarda ve boyutlarda satılmaktadır. Ürünlerimizin fiyatlarını görmek için buradaki linke tıklayarak inceleyebilirsiniz.

Etiketler: deconil silikon, deconil çivi silikon, dekonil silikon, dekonil çivi silikonu
Nisan 14, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR