Deconil Beyaz Mastik Nerelerde Kullanılır ?

Deconil Beyaz Mastik Nerelerde Kullanılır ?

Deconil Beyaz Mastik

Deconil beyaz mastik duvar dekorasyonunda kullanılan çıta, motif, lambri gibi dekoratif ürünleri uygularken, ürün arasında kalan boşlukları doldurmak için kullanılan bir yapı malzeme aracıdır. Tek başına yapıştırma özelliği yoktur. Kendi üretimimiz olan Deconil Beyaz Mastik 450 gr hacime sahiptir.

Deconil Beyaz Mastik Özellikleri Nelerdir ?

Deconil beyaz mastiği kullandığınızda kolay ve hızlı bir şekilde kullanıldığını göreceksiniz. Uyguladığınız bölgede herhangi bir renk bozukluğu yaratmaz. Dilediğiniz iç ve dış cephe dekorasyonlarında kullanabilirsiniz. Kendi üretimimiz olan Deconil Mastikler, 450 gr hacime sahiptir. Hava koşullarına ve ayrıca suya dayanıklı bir yapıya sahiptir.

Deconil Beyaz Mastik Nelerde Kullanılır ?

Deconil mastiğini bizler dekoratif ürünlerimizi satarken, müşterilerimize kolaylık sağlaması açısından ürettik. Müşterilerimiz duvar çıtası, lambri, motif gibi dekoratif ürünler satın aldığında, bir mastik arayışına girmemesi, kolaylıkla erişebilmesi ve en önemlisi kaliteli bir mastik kullanarak uzun yıllar ürünlerimizi kullanması hedeflenmiştir.

Deconil Beyaz Mastik dekoratif ürünlerin arasında oluşan boşlukları tamamlamak amacıyla kullanılır. Aynı zamanda banyo, duşakabin, küvet, lavabo gibi kenarından sızacak suyu engellemek amacıyla, aradaki boşluğu kapatmak için kullanabilirsiniz. Ayrıca metal, fayans, pvc ve yapı elemanlarının dolgu ve yapıştırmalarında da kullanılmaktadır.

Deconil Beyaz Mastik Fiyatı Nedir ?

Deconil Beyaz Mastik ekonomik ve de hacim olarak yeterli miktarda ve boyutlarda satılmaktadır. Ürünlerimizin fiyatlarını görmek için buradaki linke tıklayarak inceleyebilirsiniz.

Etiketler: deconil beyaz mastik, deconil mastik, dekonil mastik
Nisan 21, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR