Boyanabilir Koridor ve Salon Duvar Çıtası

Boyanabilir Koridor ve Salon Duvar Çıtası

Boyanabilir Duvar Çıtası Uygulaması

Boyanabilir duvar çıtaları son günlerin en popüler dekorasyon uygulamalarındandır. Ev, ofis, restoran, hotel ve benzeri alanlarda son derece kullanışlı olan bu çıtalar farklı boyanabilir olduğu için her renge uyum sağlamaktadırlar ve tüm duvar boyalarıyla sorunsuz bir şekilde boyanabilmektedir. Boyanabilir duvar çıtası uygulaması yaptırmak isteyenler genellikle nasıl bir modelleme yapacakları ve hangi kalınlıklarda duvar çıtaları kullanmaları gerektiği konusunda kararsız kalmaktadır. Burada en önemli belirleyici sizin zevkiniz ve tarzınızdır. Boyanabilir duvar çıtaları kişinin zevkine göre dizayn edebileceği bir uygulamadır. İster dikdörtgenler oluşturarak ister kareler tercih ederek ikili yahut tekli çerçeveler şeklinde kullanılmaktadır. Çıtaların kalınlıkları konusunda seçenek oldukça fazladır. Eğer kalınlık seçmekte kararsız kaldıysanız en çok 2,5 cm ve 4 cm duvar çıtaları ikili iç içe olacak şekilde tercih edilmektedir. İç içe çerçeveler kullanmak duvarlarınızı daha göz alıcı hale getirmektedir. Burada seçim yapmakta zorlananların işini kolaylaştıracak en önemli unsur yaşam alanını göz önünde bulundurarak seçim yapmaktadır. Salonda kullanılacak duvar çıtası modeli koridorda kullanılacak duvar çıtası modeliyle aynı olmayacaktır.

 

Boyanabilir Salon Duvar Çıtası

Salonlar evin en çok kullanılan yaşam alanlarından biridir ve herkes salon dekorasyonuna oldukça özen göstermektedir. Boyanabilir duvar çıtası uygulamasının en çok tercih edildiği yaşam alanı da salondur. Boyanabilir duvar çıtaları salonlarda, özellikle yemek masasının arkası, koltuk takımının üzeri ve televizyon ünitesi şeklinde kullanılmak için çok şık duracak bir seçeneklerdir. Salon mobilyaları çok şık olan evlerde çıta kenarlarına motif uygulamaları yapılabilir. Çerçeve, tablo, aydınlatma ve aynalar ile çıta dekorasyonu tamamlanabilir.

 

Boyanabilir Koridor Duvar Çıtası

Odaları birbirine bağlayan ve belki de evlerde en çok geçilen alanlar koridorlardır. Koridorlar genellikle tablo çerçeve asılan düz alanlardır. Son zamanlarda boyanabilir koridor çıtaları koridor dekorasyonunun trendi haline gelmiştir. Boyanabilir koridor duvar çıtaları genellikle iki şekilde kullanılmaktadır. Tüm duvarın kullanıldığı ve salonlarda da sıklıkla tercih edilen çerçeveler şeklinde ve yine aydınlatma, çerçeve ve tablolarla birlikte kullanılabilmektedir. Diğer alternatif ise koridor duvarının altı kısmı kullanılarak yapılan çıtalama uygulamasıdır. Burada ortaya bordür dediğimiz 7cm çıtalar kullanılır. Bordür altında daha küçük çerçeveler kullanılmaktadır. İç içe iki yatay dikdörtgen şeklinde yapılan bu uygulamada genel olarak 4 cm ve 2,5 cm duvar çıtası kullanılmaktadır.

Etiketler: koridor duvar çıtası, salon duvar çıtası, duvar çıtası,
Aralık 25, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR