Boyanabilir Poliüretan Duvar Çıtası Nedir?

Boyanabilir Duvar Çıtası, duvar çıtası

Boyanabilir Duvar Çıtası 

Yaşam alanlarınızda her alanı istediğiniz gibi dekore edebildiğiniz gibi, aynı şekilde duvarlarınızda da boyanabilir duvar çıtası kullanarak farklı bir dekoratif alan yaratabilmeniz mümkündür. Her bireyin farklı zevkleri ve farklı tarzı olabileceğinden bu duvar çıtası ürünleri evlerinizin her odasının duvarında farklı bir görünüm yaratmak için faydalanabileceği malzemeler olarak kolay boyanabilir ve kolay sökülebilir şekilde piyasaya sürülmüştür. Bu kullanım kolaylığı, değişik dekorasyon modelleri denenmesine de imkan sağlamaktadır.

Boyanabilir Duvar Çıtası Nerelerde Kullanılır?

Evlerimizdeki eşyaların tarzı, yerleştiriliş biçimi, renkleri, sayıları her evde farklılık gösterecektir. Buna bağlı olarak duvarlarda da ortama uygun farklı renkler ve duvar kağıtları kullanılabildiği gibi duvar çıtası uygulanarak da farklı bir hava yaratılabilir. Örnek verilecek olursa; alanlarda daha spor-şık bir görünüm yaratacağı düşünülen bu malzeme varaklı boya ile klasik mobilyalarla birlikte kullanıldığında da oldukça beğeni toplayan bir görünüm elde edilmesi mümkün hale gelmektedir. Her evin kendi tarzına uygun bir boyanabilir duvar çıtası vardır. İsteyen kullanıcı duvarına bu ürünleri monte edip uçuk bir renge boyayarak daha sade bir görüntü elde edebilirken başka bir evde çok iddialı renge boyanmış, içine bir tablo yerleştirilecek şekilde monte edilen duvar çıtası görmek mümkündür. Hammaddesi  olan bu boyanabilir malzemeler oldukça hafif olduğundan kullanım kolaylığı da oldukça yüksektir. Ayrıca çok faydalı bir özelliği olarak da her türlü iç cephe boyasıyla kullanılabildiği söylenebilir.

Boyanabilir Duvar Çıtasının Montajı Nasıl Yapılır?

Normal şartlarda bu çıtanın üretim uzunluğu 2 metre 40 santimdir. Ancak kesim makinelerinin 45 derecelik olanlarından faydalanarak duvarınız için istediğiniz uzunlukta birden çok çıta kestirmeniz mümkündür. Bununla birlikte internetten ya da bir dergiden görmüş olduğunuz duvar çıtası dekorasyonunu birebir olarak yaşam alanınıza uygulatmak isterseniz ölçülerini tam olarak alarak aynı ölçülerde kesim yaptırabilirsiniz. Sonraki süreçte duvara uygulanması aşamasında ya silikon kullanılarak ya da havalı tabanca yardımıyla montaj sürecini tamamlayıp son dokunuş olarak oluşan boşlukları da mastikle doldurup bu kısımları boyayarak duvar çıtası montajı bitirilir.

Boyanabilir Duvar Çıtası modellerimizi buradan inceleyebilirsiniz.

Etiketler: Boyanabilir Poliüretan Duvar Çıtası, duvar çıtası
Ocak 24, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR