Boyanabilir Duvar Çıtası

Boyanabilir Duvar Çıtası

Boyanabilir Duvar Çıtası İle Tanışın   

Duvar süslemeleri ile alakalı en merak edilen konulardan bir tanesi boyanabilir duvar çıtalarının ne olduğu, nasıl monte edildiği, nerelerde kullanıldığı. Son yıllarda sıkça kullanılan bir süsleme aracı olan duvar çıtalarının kullanım ve kurulum şekli birçok takipçimiz tarafından merak edilmekte ve sorulmaktadır. Biz de bu konuyla alakalı bir bilgilendirme yazısı yazmayı uygun bulduk. Duvar çıtaları hammaddesi  olan hafif ve dayanıklı bir malzemeden yapılmaktadır.Taşınması ve monte edilmesinin kolay olması olası yaralanmaların önüne geçmektedir.

 

 Ayrıca boyanabilir duvar çıtaları iç cephe boyalarıyla kolay ve kalıcı bir şekilde boyanabilmektedir. Bir diğer yandan maddesinin dayanıklı bir malzeme olması, duvar çıtalarınızı uzun süre sorunsuzca kullanabilmenizi sağlar. Boyanabilir duvar çıtalarını evinizin ya da işyerinizin her yanında rahatça monte ettirebilir ve kullanabilirsiniz.Temel olarak ev ve oda duvarlarının daha boyutlu bir görünüme sahip olmasını sağlayan boyanabilir duvar çıtaları aynı zamanda duvar üstünde oluşturduğu birbirine dik birleşim noktaları sayesinde estetik bir görünüm sunmaktadır. Dikdörtgenler, tarihin neredeyse her döneminde uygarlık belirtisi olmuş ve sıkça tercih edilmiştir. Mimaride temel kullanım şekillerinden biri olan dikdörtgen oda içi kullanımıyla da odaya derinlik kazandırmaktadır. Doğru mobilya ve renk kullanımıyla odanın havasını düşük maliyetle değiştirmek son derece mümkündür.

 

Boyanbilir duvar çıtasının boyu 240 santimetredir. 45 derecelik kesim makinesi ile duvar çıtaları istenilen boyutta kesilebillir ve birbirlerine monte edilebilir. Duvara uygulayacak çıta çalışmasının boyutları mülk sahibi tarafından özgürce seçilebilmektedir. Çıtaların kalınlıkları da aynı şekilde mülk sahibinin isteğine göre belirlenmektedir. Boyanabilir duvar çıtalarının montajı ise silikon ya da havalı tabanca vasıtasıyla gerçekleştirilebilmektedir. Her iki şekilde de uzun yıllar boyunca sorunsuz şekilde kullanılacak duvar çıtalarının montajı gerçekleştirilmiş olur. Kesim noktalarının birleştiği noktalardaki boşluklar ise mastik vasıtasıyla doldurulabilir.

 

Gerçekleştirilen tüm bu montaj işleminin ardından boyama işlemine geçilmesi için bir engel kalmamaktadır. Boyama işlemleri, duvarların boyanması için kullanılan iç cephe boyalarıyla le kolayca gerçekleştirilebilir. Herhangi bir akma, tutmama ya da düşme yaşanması söz konusu değildir. 

 

 

Boyanabilir Duvar Çıtası Modellerini buradan inceleyebilirsiniz.

Etiketler: Boyanabilir Poliüretan Duvar Çıtası ile ilgili merak edilenler ve çok daha fazlası hakkında sizleri aydınlatmaya çalışıyoruz.
Mart 14, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR