En Kullanışlı Duvar Kağıdı Boyanabilir Duvar Kağıdı

En Kullanışlı Duvar Kağıdı Boyanabilir Duvar Kağıdı

En Kullanışlı Duvar Kağıdı Boyanabilir Duvar Kağıdı

Evlerimizde, iş yerlerimizde sıklıkla tercih ettiğimiz dekoratif ürünlerin başında duvar kağıdı gelmektedir.  Bunun en önemli sebeplerinden biri duvar kağıtlarının kullanımının son derece kolay olmasıdır. Kolayca uygulanabilir, temizliği kolayca sağlanır ve uzun soluklu ürünlerdir. Her zevke uygun duvar kağıdı bulmak da son derece kolaydır. Binlerce renk ve desen seçeneği içinde evlerinizin ya da iş yerlerinizin ruhuna uygun duvar kağıdı tercih edebilirsiniz. Duvar kağıtlarının çeşitlerinden biri Boyanabilir Duvar Kağıdıdır.

Boyanabilir duvar kağıtları normal duvar kağıtlarına göre daha kalın ürünlerdir. Birçok farklı doku seçeneği olan bu duvar kağıtları boyandıkları zaman estetik ve şık bir görünüm sağlarlar. Normal duvar kağıtlarına göre daha avantajlı olarak görülebilir, çünkü evinizin mobilyalarını veyahut aksesuarlarını değiştirdiğinizde duvar kağıtlarınızın renk ve deseni ile uyumsuz olduğunda duvar kağıdınızı değiştirmek zorunda kalabilirsiniz. Boyanabilir duvar kağıdı ile bu dertten kurtulmuş olursunuz. Evinizde yapacağınız değişikliklerde duvar kağıdınızı boyayarak bu uyumu tekrardan sağlayabilirsiniz ve duvar kağıdınızı değiştirmek zorunda kalmazsınız. Duvar kağıtlarının boyanabilir özelliği yenilenme sağlayacağı için normale nazaran çok daha uzun ömürlü kullanılabilmektedir. Boyanabilir özelliği sayesinde duvarlarınız ve tavanlarınız her zaman ilk günkü yeniliğinde kalabilir. Normale göre daha kalın oldukları için duvarlarda ya da tavanlarda çatlak bir görünüm varsa onu da gizleyecektir. 

 


Boyanabilir Duvar Kağıtlarının Uygulanması ve Boya İşlemi Nasıl Yapılır?


Boyanabilir duvar kağıtlarını normal duvar kağıtlarında olduğu gibi uygulamak mümkündür. Sadece yapıştırma işlemi kalınlığından dolayı daha hızlı yapılmalıdır. Yapıştırma işlemini tamamladıktan sonra duvar kağıdının kuruması beklenmelidir. Yapıştırıcı kuruduktan sonra arzu edilen renge, tüm duvar boyaları ile normal duvar nasıl boyanıyorsa boyanabilir. Boyandıktan sonra desenleri daha belirgin hale gelecek estetik ve doğal bir duvar görünümü sağlayacaktır.


Dekonil Seela Boyanabilir Duvar Kağıdının Özellikleri Nelerdir?


Boyanabilir duvar kağıdında en çok tercih edilen markalardan biri Seela Boyanabilir Duvar Kağıdıdır. Bu duvar kağıtlarının üretim merkezi Türkiye’dir. Birinci kalite kağıt kullanılarak üretilmişlerdir. Birçok deseni bulunmaktadır. Uzun soluklu olarak kullanılabilen bu duvar kağıtları tüm yaşam alanlarında kullanılabildiği gibi tavan dekorasyonlarında da sıklıkla tercih edilmektedir. Bir rulosu 25 m2 alanı kaplar ve sıfıra sıfır olarak işlenir.

Etiketler: boyanabilir duvar kağıdı modelleri, boyanabilir duvar kağıdı hangi boya ile boyanır, boyanabilir duvar kağıdı boyama, boyanabilir duvar kağıdı nedir, boyanabilir duvar kağıdı uygulaması, boyanabilir duvar kağıdı fiyatları, boyanabilir duvar kağıdı boyası, boyanabilir duvar kağıdı nasıl boyanır, beyaz boyanabilir duvar kağıdı, boyanabilir duvar kağıtları, boyanabilir düz duvar kağıdı, boyanabilir duvar kağıdı en ucuz, ithal boyanabilir duvar kağıdı, istanbul boyanabilir duvar kağıdı, kabartmalı boyanabilir duvar kağıdı, boyanabilen duvar kağıdı modelleri
Mart 11, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR