Boyanabilir Duvar Çıtasında Üretici Firma

Boyanabilir Duvar Çıtasında Üretici Firma

Boyanabilir Duvar Çıtasında Üretici Firma

Duvar ve tavan süslemelerinde kullanılan boyanabilir duvar çıtası ürünlerimiz birinci kalite üretilmektedir. Darbeye ve suya karşı dayanıklıdır. Kokusuzdur, stropiyer ya da köpük değildir. Dolayısıyla ham maddesi birinci sınıf kalite olan duvar çıtası ürünlerimizi, gönül rahatlığı ile dilediğiniz tasarım alanlarında kullanabilirsiniz.

 

Toptan Boyanabilir Duvar Çıtası

Dekonil duvar çıtaları toptan ve perakende olarak online mağazalarımızda ve şubelerimizde tüm dünyaya satışı gerçekleştirmektedir. Sorunsuz stok ve dünyanın her yerine kargo hizmetimiz sayesinde tüm dünyaya kalite bir hizmet vermekteyiz.

 

Duvar Çıtasında Yerli Üretim

Mağazamızda bulunan ürünlerimizin tamamı yerli üretimdir. Fabrika satış mağazası olmamazın yanında, perakende için Türkiye ve Yurt dışında bulunan Franchise mağazalarımızdan hizmet alabilirsiniz.

Yerli üretimimiz olan ürünlerimiz, yetenekli mimarlarımız ve dekorasyon uzmanlarımız sayesinde, binlerce yaşam alanını güzelleştirdik ve eşsiz tasarımlara imza attık.

 

Boyanabilir Duvar Çıtasını Nerede Kullanabilirim?

Boyanabilir duvar çıtası ürünlerini, dilediğiniz her yerde kullanabilirsiniz. Yatak odası tasarımında, salon dekorasyonunda, TV ünitesi, koltuk ya da yemek masası arkasında, koridor, mutfak ya da banyo, ofis ya da restorant tasarımında, yani birçok alanda duvar çıtası ürününü değerlendirebilirsiniz.

 

Özellikle su, darbe ya da nemli gibi bölgelerde kullanmak isterseniz, ürünümüz bu alanlara da uygundur. Herhangi bir problem yaşamazsınız. En sık tasarımını gerçekleştirdiğimiz alanlar, salon, yatak odası, koridor, ofis dekorasyonlarında sıkça duvar çıtası ürünümüz tercih edilmektedir.

 

Boyanabilir Duvar Çıtasının Montajını Yapabilir Miyim?

 

Boyanabilir duvar çıtasının montajı oldukça kolaydır. Uygulayacağınız alana hızlı kuruyan silikon ile duvar çıtasını duvara yapıştırabilirsiniz. Silikon kuruyana kadar, beyaz bant yapıştırılır ve kuruduktan sonra bu bant çıkarabilirsiniz. Birbirine denk getirdiğiniz duvar çıtalarının aralarında eğer bir boşluk kalırsa, kesim yeri boşluğu olabilir, o zaman da mastik yardımı ile aralardaki boşluğu doldurabilirsiniz. Böylelikle kusursuz bir görünüm elde edersiniz. Duvar çıtalarımız her türlü iç cephe boyasına uygun bir şekilde üretilmiştir. Dilediğiniz renge boyayabilirsiniz.

 

Boyanabilir Duvar Çıtasının Nereden Satın Alabilirim?

 

Boyanabilir duvar çıtaları birçok dekorasyon mağazasında satışı vardır. Ancak piyasada stropiyer ya da köpük duvar çıtaları da satılmaktadır. Bu stropiyer ya da köpük duvar çıtaları, maliyet olarak uygun bir bütçeye sahip olsa da, görünüm olarak asla aynı değildir. Bu iki ürünün fotoğraflarını kıyaslayabilirsiniz. Bu yüzden duvar çıtası alırken, stopiyer ya da köpük olmamasına dikkat edebilirsiniz.

Dekonil duvar çıtalarının %70’i kristal %30’u antijottur. Birinci sınıf kalitede bir üründür. Bu yüzden hem görünüm olarak daha iyidir hem de işlevsel olarak uzun ömürlü kullanabileceğiniz fiyat performans ürünüdür.

İstanbul’da; İkitelli, Beylikdüzü, Ümraniye, Pendik ilçelerinde, Türkiye’de; İstanbul, İzmir, Edirne, Çanakkale illerinde, Yurt dışında; İngiltere, Kosava, Irak, Moritanya ve Sırbistan ülkelerinde toptan ve perakende mağazamız bulunmaktadır.

Ayrıca online mağazamız olan www.dekonil.com ve Trendyol, N11 gibi sanal pazarlarda da online duvar çıtası satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

 

Ürünlerimizi görmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Etiketler: duvar çıtası, toptan duvar çıtası, duvar çıtası üreticisi, fabrika satış mağazası
Ekim 07, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR