Aynalı Pleksi Şerit

Aynalı Pleksi Şerit

Aynalı Pleksi Şerit

 

Her zaman aynalar ile yapılan dekorasyonlar kullanılan alanda şık ve modern bir etki sağlamaktadır. Kolay bir şekilde uygulayabileceğiniz aynalı pleksi şeritleri her alanda kullanabilirsiniz. Aynalar kullanıldığı alana derinlik sağlamaktadır. Duvar süslemelerinde ön plana çıkan aynalı pleksi şeritler, ferah ve geniş bir ortam kazandırır. Boş duvarlarınızı aynalı pleksi şeritler ile değerlendirebilirsiniz.

 

Çok fazla kullanım alanı olan aynalı pleksi şeritleri; mobilya, duvar, masa, sehpalarda ve tavanlarda görebildiğiniz gibi dış mekan süslemelerinde de sıkça karşımıza çıkmaktadır. Esnek bir yapıya sahip olup, kırılma ve çatlama yapmadığı için bahçelerde, balkonlarda, dış cephe süslemelerinde aynalı pleksi şeritleri kullanabilirsiniz.

 

En çok tercih edilen lambri modellerimiz olan 12 cm lik lambrilerimizin iç kısımlarına birebir uyum sağlamaktadır. Böylelikle yeni ve farklı tasarımlara imza atabilirsiniz. İki farklı renk ve boyut seçeneği ile size uygun olanı tercih edebilirsiniz. Her zaman kullanabileceğiniz aynalı pleksi şeritleri söküp tekrardan kullanabilirsiniz.

 

Aynalı Pleksi Şerit Özellikleri Nedir?

 

-    Ürünümüz esnektir, çatlama ve kırılma yapmaz.

-    Kolay montaj yapılmaktadır. Arkalarında bulunan çift taraflı yapışkan bant ile kolaylıkla uygulayabilirsiniz

-    Üzerinde bulunan koruyucu jelatin sayesinde kargo ve montajda çizilmemektedir.

-    Kolaylıkla istediğiniz boyutlarda uygulama sağlayabilirsiniz. (Maket bıçağı ile iz yapıldıktan sonra kırılarak kesilebilmektedir.)

-    Hafif ve güvenlidir.

-    Yansıma sağlayarak hoş bir görünüm elde edilmektedir.

 

Aynalı Pleksi Şerit Avantajları Nelerdir?

 

Aynalı pleksi şeritler normal aynalara göre çok daha hafiftir. Hafif olduğu için her alanda rahatça kullanım sağlayabilirsiniz. Dekoratif ve şık bir görünüme sahip olduğu için evinize, ofisinize, mağazanıza kısacası her alanda uygulayabilirsiniz.

 

Kolay ve hızlı montajı sayesinde herkes tarafından montaj yapılabilir. Arka tarafında bulunan çift taraflı bantlar ile uygulamak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.Aynalı pleksi şerit, kırılmaya karşı dayanıklıdır. Güvenli bir şekilde kullanabilirsiniz. Farklı dekoratif ürünler ile birleştirip zevkli tasarımlara imza atabilirsiniz.

Aynalı Pleksi Şerit Fiyatları Aynalı pleksi şeritler, aynalara göre daha uygun fiyatlıdır. Uygulayacağınız alanın boyutuna göre fiyatlandırma yapılmaktadır. Dekonil kalitesi ve uygun fiyatlar için web sitemize göz atabilirsiniz.

 

Aynalı Pleksi Şerit Modellerimizi İncelemek İçin Buraya Tıklayın.

Etiketler: aynalı pleksi şerit, aynalı pleksi, pleksi şerit, aynalı pleksi şerit nerede kullanılır
Eylül 22, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR