Akustik Tavan ve Duvar Lambri

Akustik Tavan ve Duvar Lambri

 

Akustik Tavan ve Duvar Lambri

Akustik tavan ve duvar lambri ürünleri son yıllarda dekorasyon alanında sıkça tercih edilmektedir. Bunun başlıca sebebi uygulandıkları ortama sağladıkları estetik ve huzurdur. Birçok farklı çeşidi olması kullanıcıların beğenisine göre dizayn edilmesini kolaylaştırmaktadır.

 

Akustik Tavan ve Duvar Lambri Nedir?

Akustik tavan ve duvar lambriler yaşam alanlarının dekore edilmesinde kullanılan ürünlerdir. Tıpkı diğer tavan ve lambri uygulamaları gibi evlere, işyerlerine uygulanabilmektedir. Performans alanlarında da sıklıkla tercih edilirler. 

 

Akustik Tavan ve Duvar Lambri Özellikleri Nelerdir?

Akustik ürünlerin diğer dekorasyon ürünlerinden farkı uygulandıkları alana dengeli bir ses ortamı sağlamalarıdır. Gerçekleştirdikleri ses emilimi sakin bir ortamın oluşmasını sağlar. Düz olmayan ya da delikli bir yapıya sahip olmaları sayesinde tavana ya da duvara çarpan seslerin tekrar ortama yansıtılması yerine emilimini sağlayarak gürültü oluşumunun önüne geçerler. Ürünlerin yüzeyinde ses emilimine yardımcı olacak malzemelerin kullanılmasına özen gösterilir. Akustik ürünler diğer tavan ve lambri ürünlerinin özellik ve avantajlarını taşımaktadırlar. Bunlar;

  • Darbeye dayanıklılık
  • Yanmaz maddeden üretim
  • Suya dayanıklılık
  • Hafiflik
  • Uzun ömürlülük
  • Kolay montaj

Akustik ürünlerin üretiminde stropiyer ya da köpük kullanılmamaktadır.  

 

Akustik Tavan ve Duvar Lambri Nasıl Uygulanır?

Akustik ürünlerin uygulanılması tıpkı diğer tavan ve duvar ürünlerinde olduğu gibi silikon ile gerçekleştirilir. Hafif bir yapıya sahip olan ürünlerin montajı için ürünlerin arka yüzü kenar ve merkez bölgelerinden silikonlanır. Sonrasında uygulama yapılacak bölgeye yerleştirilir. Silikon temini satın alınan ürünlerle beraber sağlanabilir. Birçok dekorasyon firması montaj desteği de sunmaktadır. 

 

Akustik Tavan ve Lambri Ürünleri Nerelerde Kullanılır?

Akustik ürünler ev ve işyerlerinde kullanılabildikleri gibi konser, konferans ve toplantı salonlarında da kullanılabilir. Bu alanlarda sesin en doğru şekilde ulaşması için akustik uygulama yapılması son derece önemlidir. Konser salonlarında akustik uygulamasının yapılmaması etkinliklerin kalitesinde düşüşe sebep olabilmektedir. Akustik ürünler sesin çarpıp yansımasını engelleyerek keyifli bir dinleme etkinliği sağlarlar. Toplu gösterim alanları dizayn eden mimarların önceliklerinden biri kaliteli bir akustik oluşturmaktır. 

 

Akustik Tavan ve Lambri Ürünlerinin Fiyatları Nedir?

Akustik dekorasyon ürünlerinin fiyatları belirlenirken birkaç etken etkili olmaktadır. Uygulama yapılacak alanın boyutları, akustik ürünün malzemesi ve çeşidi fiyatların belirlenmesinde önemli faktörlerdir. Detaylı fiyat bilgisi edinmek adına dekorasyon firmalarından gerekli bilgiler alınabilmektedir. Dekonil.com internet sitesi ziyaret edilerek akustik dekorasyon ürünleri hakkında detaylı bilgi edinebilir, telefon numaralarından satış temsilcilerine ulaşarak merak ettiklerinizi sorabilirsiniz. Güncel fiyatlarımızı öğrenmek için lütfen buraya tıklayınız. 

 

Etiketler: akustik lambri, akustik tavan ve duvar lambri, akustik panel, akustik lambiri
Eylül 15, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR