Dekonil Ahşap Seperatör ile Dekorasyon Fikirleri

Dekonil Ahşap Seperatör ile Dekorasyon Fikirleri

Dekonil Ahşap Seperatör ile Dekorasyon Fikirleri

Ahşap seperatörler geçmişten günümüze çok yaygın bir şekilde her alanda karşımıza çıkmaktadır. Gerek duvar dekorasyonları gerek oda ve ara bölme olarak kullanılmaktadır. Boyanabilirliği ve solma yapmayan özelliği ile karşımıza çıkan ahşap seperatörler bu sayede ön plana çıkmaktadır.

Kullanım alanı geniş olan ahşap seperatörler, ev ve ofis kullanımlarında sıklıkla tercih edilir.  Oda ayırıcı ya da paravan olarak da bilinen seperatörler, görünmesini istemediğiniz alanların da kapatılmasında tercih edilebilir. Ahşap seperatör modellerimiz yaşam alanlarına zarif ve çağdaş bir görünüm eklemektedir.

Son zamanlarda tekrar trend olan ahşap seperatörler, koridor ve kabin oluşturmak, ev ve ofis içerisinde kayıp alan olarak nitelendirilen yerleri tekrardan kullanıma kazandırmak amacıyla kullanımı oldukça artmıştır. İsteğe bağlı olarak çok amaçlı ev eşyası olarak da kullanılabilir bir tasarıma sahiptir. Ortama hem modern hem de vintage görünüm kazandırır. Dilerseniz TV ünitesi ve TV arkası panel olarak da kullanabilirsiniz. Bir başka kullanım yeri olarak dublex ya da triplex evlerin merdiven kenarlarında değerlendirebilirsiniz. Eşsiz tasarım fikirleri için Dekonil’e ait iç mimarlarımızdan tasarım desteği alabilirsiniz.

 

Ahşap Seperatörün Özellikleri Nelerdir?

Ahşap seperatör 1. Sınıf MDF malzemeden üretilmiştir. Zamanla solma yapmayan bu malzemeyi sıkıldığınız zaman özgürce boyayabilirsiniz. Yüzeyi silinebilir ve su bazlıdır herhangi bir yabancı madde içermez. İç dekorasyonda tüm alanları bölmek için kolaylıkla kullanabilirsiniz.

Ahşap seperatörler eni 5 cm, derinliği 5 ve 8 cm olmak üzere iki boy vardır, bu seperatörlerin  uzunluğu 280 cm’dir. Natürel çam ya da ahşap malzemeden üretilmiş dekoratif ürünlerdir.

 

Dekoratif Ahşap Seperatör Fiyatları İstanbul

Ahşap seperatör fiyatları ürünün boyutuna göre değişkenlik gösterir. Fiyatları görmek ve online sipariş oluşturmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Etiketler: ahşap, seperatör, boyanabilir, dekorasyon, merdiven,paravan
Aralık 09, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR