Adawall Seyyah Duvar Kağıtları

Adawall Seyyah Duvar Kağıtları

Adawall Seyyah Duvar Kağıtları

 

Yeryüzünde seyahat eden, yeni yerler keşfetmekten ve uzak ülkeleri gezmekten keyif alan gezginler, seyyah olarak tanımlanmaktadır. Koleksiyonumuz Seyyah’da, sizi diyar diyar gezdirip yine dinginlikte huzur bulmaya davet ediyor. Zamana yenik düşmeyen, her daim ilgi görecek klasik desenler ve renkleri bu koleksiyonumuzda sizlere sunuyoruz.

 

Duvarlarınıza uygulayacağınız Adawall Seyyah duvar kağıtları ile hem boyut hemde derinlik katabilirsiniz. Farklı renk ve desenleri ile istediğiniz zamansız tasarımları duvarlarınıza taşıyabilirsiniz. Adawall Seyyah koleksiyonu ile duvarlarınızın dekorasyonunda sakinleştirici ve huzur verici bir ambiyansa kavuşabilirsiniz. Özgün ve zamansız duvarlara Adawall Seyyah koleksiyonu ile sahip olabilirsiniz.

 

Adawall Seyyah Duvar Kağıtları Nasıl Temizlenir?

 

Evlerinizde, ofisleriniz de, mağazalarınız da uyguladığınız duvar kağıtlarının kolay temizlenebilir olması birçok avantajı beraberinde getirmektedir. Seçtiğiniz Adawall Seyyah duvar kağıtları kolay temizlenebilir. Bu sayede uzun seneler boyunca duvar kağıtlarınızı kullanabilirsiniz. Hem sağlıklı hem de temiz duvarlara Adawall Seyyah duvar kağıtları ile ulaşabilirsiniz.

 

Adawall seyyah duvar kağıtlarının temizlerken duvar kağıdına zarar vermemek için doğru malzemeleri ve doğru uygulamayı yapmalıyız. Duvar kağıtlarını temizlerken kullandığımız malzemeler; temizlik bezi, sünger, su ve duvar kağıdı temizleme ürünleridir. Farklı deterjanlar ve temizlik ürünleri duvarlarınıza zarar verebilmektedir. Bu yüzden kullandığımız malzemelere dikkat etmeliyiz. Doğru temizlik ürünlerini seçerek duvar kağıdı temizliğini kısa sürede ve başarılı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

 

Temizlik ürünlerini tamamladıktan sonra duvarlarınızı temizliğe hazır hale getirmelisiniz. Duvarlarınızdaki tablo, çerçeve, rafları vb. ürünleri kaldırmalısınız. Duvar kağıtlarınızı uzun bir süre temizlemediyseniz çok fazla toz birikmiş olabilir. Tozları elektrik süpürgesi ile üstten bir şekilde almanız gerekmektedir. Sonrasında aldığınız duvar kağıdı temizleyici ürün kullanım koşullarını uygularak duvar kağıtlarına çok baskı uygulamadan temizleyebilirsiniz. Bu şekilde duvar kağıdının üzerindeki lekeleri ve sinen kokulardan kurtulabilirsiniz. Daha sağlıklı ve temiz duvarlara sahip olabilirsiniz.

 

Adawall Seyyah Duvar Kağıtları Fiyatları

 

Adawall Seyyah duvar kağıdı fiyatları, seçtiğiniz renk ve desenlere göre değişiklik gösterebilir. Aynı zamanda uygulayacağınız alanın ebatlarına göre web sitemizden ya da whatsapp hattından fiyat alabilirsiniz. Dekonil güvencesi ile uygun fiyat ve kaliteli duvar kağıtlarını incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

 

Adawall Seyyah Duvar Kağıdı Modellerimizi İncelemek İçin Buraya Tıklayın.

 

Etiketler: adawall seyyah duvar kağıdı, duvar kağıdı, adawall duvar kağıdı, seyyah duvar kağıdı
Ağustos 25, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR