Adawall Roka Duvar Kağıdı Modelleri

Adawall Roka Duvar Kağıdı Modelleri

Adawall Roka Duvar Kağıdı Modelleri


Duvar kağıdı modelleri son yıllarda büyük bir çeşitlilik kazanmış durumda. Bunun başlıca sebebi üretim teknolojilerinde katedilen mesafe ve artan ulaşım imkanlarıdır. Fiziksel olarak artan alışveriş mekanları ve internet üzerinden gerçekleştirilen alışverişler sayesinde istenilen duvar kağıdı modeline erişmek zor olmamaktadır. Bunun sonucunda birbirinden farklı binlerce duvar kağıdı modeli satın alınıp yaşam alanlarına uygulanabilmektedir. 

Duvar kağıtları modelleri arasında son yıllarda yükselen trendlerden biri de taş desenli duvar kağıtları modelleridir. Uygulandığı yapılarda retro bir tarz uyandıran taş desenli duvar kağıtları sıcak bir ortam oluşturmak için tercih edilmektedir. Psikolojik olarak güven hissi veren taş görünümü içinde zaman geçiren insanların huzurlu hissetmelerine olanak sağlamaktadır.

Taş desenli duvar kağıtlarına yönelik artan ilgi farklı birçok seçeneğin ortaya çıkmasını beraberinde getirmiştir. Farklı modellerden biri de Adawall Roka duvar kağıdı seçkisidir. İleri teknoloji yardımıyla üretilen Adawall Roka duvar kağıtları, yalnızca estetik bir görüntü sunmayıp çevre ve ekonomi dostu bir tasarım olarak öne çıkıyor. 


 
Adawall Roka duvar kağıdı modellerinin birçok avantajı bulunmaktadır. Bunlar;

 

  • Leke ve kir tutmaması
  • Hava alır yapısıyla canlılığını koruması
  • Güneş ışığına karşı duyarlı ve dayanaklı olması
  • Ses emici olmasıyla uygulandığı ortama sakinlik kazandırması
  • İnsan sağlığına zararlı maddeler kullanılmaması
  • Birinci sınıf kağıttan üretilmesi

Tüm bu özellikleri Adawall Roka duvar kağıtlarını dekorasyon dünyasında cazip bir hale getirmektedir. Barındırdığı özellikler göz önüne alındığında fiyat performans olarak en doğru duvar kağıdı tercihlerinden biri olmaktadır.

Adawall Roka duvar kağıdı modellerinin uygulaması son derece kolaydır. Tutkal kağıdı sürülen duvarın üzerine rahat bir şekilde nakledilebilir. Her bir rulosu 106 cm uzunluğu ile 16 metrekarelik bir alanı kaplar. 

Tamamıyla yerli üretim olup en kaliteli malzemelerden üretilen Adawall Roka duvar kağıdı modellerini web sitemizden inceleyebilir, mağazalarımızda yakından görebilirsiniz. Uygulama öncesinde merak ettiklerinizi öğrenmek, montaj hakkında bilgi ve yardım almak için telefon numaralarımızdan bizlere ulaşabilirsiniz. Dekoratif içeriklere dair birçok farklı seçeneği görmek için dekonil.com web sitesini ziyaret edip, sosyal medya hesaplarımızdan bizleri takip edebilirsiniz. 







 
Etiketler: adawall roka duvar kağıdı, duvar kağıdı, roka duvar kağıdı
Temmuz 28, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR