Adawall Duvar Kağıtları

Adawall Duvar Kağıtları

Adawall Duvar Kağıtları

Adawall Duvar Kağıtları günümüzde en çok tercih edilen duvar kağıdı firmalarından biridir. Türkiye’deki en büyük duvar kağıdı fabrikası Adawall markasına aittir. En büyük olmanın yanı sıra en iyi ürün ve hizmet kalitesini de müşterilerine sunar. Yurtiçinde olduğu kadar yurtdışı pazarında da önemli bir isimdir. 100’ün üstünde ülkeye ürünlerini pazarlamaktadır. Adawall duvar kağıtları aynı zamanda doğaya dost bir firmadır ve bunu aldığı çevre dostu CE Sertifikasıyla da tescillemiştir. Birçok serfikaya sahip olan Adawall Duvar Kağıtları her zaman  yenilikçi bir duruş sergilemiş ve her geçen gün kalitesini geliştirerek trendleri yakalamaya devam etmiştir. Aynı zamanda ürün çeşitliliği son derece fazladır. Binlerce ürün seçeneğini müşterisine sunmanın yanı sıra her zevke ve her eve uygun bir duvar kağıdı seçeneği de yaratmaktadır. Klasik dizayn edilmiş evler için de modern ve spor dizayn edilmiş evler içinde en ideal duvar kağıdını Adawall’da bulabilirsiniz.

Adawall Duvar Kağıdının Özellikleri Nelerdir?

Adawall duvar kağıtları birinci sınıf kalitede ürünlerdir ve birinci sınıf hamur kağıttan üretilmektedir. Temizliği son derece kolaydır. Nemli bez yardımıyla silinebilmektedir. Leke tutmaz özelliktedir ve lekeler kolaylıkla çıkar. Yüzde yüz hijyenik duvar kağıtlarıdır. Sağlığa zararlı hiçbir etkisi bulunmamaktadır ve doğal ve antibakteriyel ürünlerdir. Her hangi bir kanserojen madde içermezler. Hiçbir kokusu yoktur. Nemden etkilenmeyen bir yapıda olduğu için rutubet tutmaz. Yapısı gereği hava alabilen bir yapıda olduğu için güneşin zararlı UV ışınlarının soldurucu etkisine karşı dayanıklıdır ve kesinlikle solma yaşanmaz.  Adawall duvar kağıtları akustik ve ses emici özelliğe sahiptir. Aynı zaman da ısı yalıtımı da sağlamaktadır.

Adawall Duvar Kağıdı Hangi Duvarlara Uygulanabilir?

Adawall duvar kağıtları saten alçılı düz duvarlarda veya çok bozuk olmayan hafif pürüzlü duvarlarda kolaylıkla kullanılmaktadır. Eski yapılarda duvarlar çok fazla boyanma işlemine maruz kaldığı için zamanla pürüzlü yapılarını kaybetmektedirler. Bu tarz pürüzlü yapısını kaybetmiş ve düzleşmiş duvarlarda da tercih edilmesinde herhangi bir sakınca yoktur.

Adawall Duvar Kağıdı Koleksiyonları Nelerdir?

Adawall duvar kağıtları özgün ve yaratıcı tasarım ekibiyle birlikte her geçen gün ürün yelpazesini geliştirmektedir. Her dönemin trendi haline gelen koleksiyonları şunlardır;  Beta, Adwall Home, Signature, Moulding Poster, Mimoza Collection, Tropicano, Amazon Poster, Ada Kids, Ada Kids Poster, Seven, Kalinka, Rumi, İndigo, Akustik, Alfa, Gordion, Anka, Moneta Poster.

 

 

Etiketler: adawall duvar kağıdı, adawall, duvar kağıdı
Ocak 22, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR