2023 En Trend Dekorasyon Fikirleri

2023 En Trend Dekorasyon Fikirleri

2023 En Trend Dekorasyon Fikirleri

2011 yılından beri dekorasyonunu gerçekleştirdiğimiz binlerce ev, işyeri, ofis ve kurumsal binada temel gayemiz sıkça zaman geçirilen bu alanları daha yaşanılabilir bir hale getirmektir. Bu anlamda geçen her zaman diliminde daha ileriye gidebilmek amacıyla çalışmalarımızı, ürünlerimizi ve düşüncelerimizi yenilemeye gayret gösteriyoruz.

Geçtiğimiz günlerde sıklıkla kullanılan ürünlerimizi geliştirdik, farklı tasarımlar ile yeniden sizlerle buluşturduk. 2022 yılın son aylarında çıkardığımız yeni ürünlerimizi de ocak ayı itibari ile tanıtımına başladık.

Sıklıkla kullanılan duvar çıtası, lambri, duvar kağıtları bu yılda sık tercih edilecek dekorasyon ürünleri arasındadır. Fakat bu ürünlerimizi görünüm olarak geliştirdik. Daha modern, daha sade ve daha çok seçenek ile farklılaştırdık. Ayrıca ürün kalitemizden bu yılda ödün vermediğimizin altını çizmek isteriz.

Dekonil Lambri 21 CM;

Örneğin tavan ve duvar dekorasyonlarında kullandığımız 12 cm lambri ürününün, 21 cm olanını da ürettik. 12 cm olan tavan ve duvar lambri ürünümüzde daha derin bir görünüm yakalarken, 21 cm tavan ve duvar lambri de daha modern ve duvar ile iç içe bir görünüm yakalamaktayız.

Bu ürünümüz iç cephede olduğu gibi dış cephede de çokça tercih edilmektedir. Şimdiden binaların dış dekorasyonlarında isminden söz ettiren bu ürün 2023 yılının gözdesi olmuş durumdadır. Ayrıca boyanabilir özelliği ile kendi zevklerinizi yaratmanıza yardımcı olmakta ve göz önüne çıkmaktadır.

Akustik Panel;

Genel olarak yaşam alanlarımızda yaşadığımız sorulardan biri olan, yan ya da alt-üst daireden gelen sesler ve gürültüler yaşam kalitesini oldukça düşürmekteydi. Bu yüzden tasarımlarda sıklıkla kullandığımız lambri ürünümüzün ses yalıtımını sağlayan bir başka versiyonunu da sizler için ürettik.

Akustik panel dediğimiz bu ürünümüz görünüm olarak lambri ile aynı ancak yüzeyinde sesi emen bir malzemeye sahip. Böylelikle ses dalgalarını emer ve sesin odaya geri dönüşünü azaltır. Akustik malzemeler doğru yerleşim planıyla uygulandığında en etkili sonucu verirler ve estetik olarak hoş tasarımlara imkan sunarlar.

Ahşap Seperatör;

2023 yılında daha şimdiden sık kullanılan ürünlerden biri de Ahşap Seperatörler!

Genellikle dekorasyon ve uyumun arandığı alanlarda kullanılır. Bu modeller ile oda bölmesi, ara bölme, TV ünitesi arkası dekorasyonu, merdiven tırabzanı veya kayıp olarak bilinen bölgeleri saklamakta sıklıkla tercih edilmektedir. Son zamanlarda tekrar trend olan ahşap seperatörler koridor ve kabin oluşturmak adına da kullanılabilir. İsteğe bağlı olarak çok amaçlı ev eşyası olarak da kullanılabilir bir tasarıma sahiptir. Ortama hem modern hem de nostaljik görünüm kazandırır. İç dekorasyon alanlarında sıklıkla tercih edilen ahşap seperatörler hem boyanabilir hem de malzeme kalitesi ile ön plana çıkmaktadır.

Milano Süpürgelik:

Milano süpürgeliğin adına aldanmayın, bu ürünümüz çok amaçlı kullanılan bir üründür. Süpürgelik, bordür ve perdelik olarak da kullanabilirsiniz. Hafif olması sebebiyle hem duvar hem de tavan dekorasyonlarında çokça tercih edilir. Tüm ürünlerimizde olduğu gibi darbe ve sudan etkilenmez. Tabii ki bu ürünümüzü de dış cephe tasarımlarında kullanabilirsiniz.

Mozaik Duvar Paneli:

Mozaik Duvar Paneli dekorasyon süreçlerinde yorulmamamız adına kolay montajı ile karşımıza çıkmaktadır. Eviniz veya işyerinizin benzersiz bir görünüşe sahip olmasını istediğinizde bu ürünü tercih edebilirsiniz. Mozaik Duvar Panelinin montajı silikon ile çok kolay bir şekilde yapıldığından hiçbir ustalık gerektirmez çok temiz ve pratik bir şekilde uygulama sağlamanın yansıra hafifliği ile göz önüne çıkmaktadır.

Bu ürünü dilerseniz tüm duvarınızı kaplayarak bir tasarım oluşturabilirsiniz ya da çerçeve tablo gibi küçük dekorasyon alanları da yaratabilirsiniz.

Ayrıca yatak odalarında görsel bir şölene hitap etmek için yatak başı olarak ve dolap kapaklarında kullanılabilir, oturma alanlarınıza daha zengin bir görüntü yaratmak için masalarınızda, duvarınızda ve TV ünitelerinde kullanılabilirsiniz.

Bir diğer ürünümüz ise Tavan Panelleri;

Biliyorsunuz ki bu serüvene saray tavan dediğimiz, yaşam alanlarında saray görünümünü sağlayan, tavan dekorasyonu ürünümüz ile başladık. Ancak yeni yapılan binaların tavan yüksekliği daha az olduğu için bu ürünümüz her alana uygun bir ürün olmamaktaydı. Tam da bu yüzden herkesin rahatlıkla kullanabileceği hem portatif hem de ekonomik tavan dekorasyonu ürünleri ürettik. Tavan panellerimizde birden fazla tasarım ve renk skalası bulunmaktadır. Bu ürünlerimizi bulunduğunuz her alana taşımayı isteyeceksiniz. Sadece oturma odaları değil, banyo, mutfak, koridor hatta balkonlarınızda bile kullanmaktan geri durmayacaksınız.

Bu blog yazısında bahsettiğimiz ürünler dışında, duvar kağıtlarında yeni modeller ve geniş renk skalası.. Duvar çıtası ürünlerinde daha çok ölçü seçeneği.. Saray tavanlarda kullandığımız, motif ve duvar kağıdı seçeneklerini genişlettik.

Siz değerli müşterimiz için daima üretmeye ve yenilikleri takip etmeye devam edeceğiz. Ürünlerimizi detaylı inceleyebilir, Whatsapp ekibimizden dekorasyon fikirleri alabilirsiniz.

Etiketler: dekorasyon fikirleri, en trend dekorasyon fikirleri, duvar çıtası, 21 cm lambri, milano süpürgelik, mozaik duvar paneli, akustik panel, ahşap seperatör, tavan panelleri
Ocak 19, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR