2022'nin En Modern Ev Dekorasyon Fikirleri ve Trendleri

2022 Modern Ev Dekorasyon Fikirleri

Moda kavramı, yalnızca bir sektörde var olmayan ve hayatın hemen her alanında kendisini belli eden bir yaşam tarzıdır. Modern ev dekorasyon fikirleri ve trendleri, evini modaya uygun bir şekilde düzenlemek isteyen müşterilerimiz için ön planda olmaya devam ediyor.

 

Modern ev denildiğinde akla belli başlı kalıplaşmış görseller gelse de bu görsellerin dışına çıkmak oldukça kolaydır. Belirli bir tarzı ifade eden fikirler, modern dokunuşlar ile tamamlandığında ortaya daha hoş görüntüler çıkabilmektedir.

 

2022 yılı itibarıyla ev dekorasyon alanında öne çıkan belli başlı trendler bulunmaktadır. Örneğin duvar kağıdı kullanımı veya duvar paneli kullanımı başlıca önerilen seçenekler arasında yer almaktadır.

 

Bahsi geçen ürünlerin nasıl kullanılması gerektiği veya hangi formda tercih edilmesi gerektiği gibi sorularınızın cevapları için makalemizi okuyabilirsiniz.

 

 

Dekorasyon İçin Duvar Kağıtları Önerileri

 

Dekorasyon için duvar kağıtları, modern ev tasarımlarında vazgeçilmez detaylardan birisidir. Ancak duvar kağıdı seçiminde doğru tercihleri kullanmak istiyorsanız bazı püf noktaları bilmeniz gerekmektedir.

 

Örneğin dar bir alan için duvar kağıdı kullanmak istiyorsanız düz ve açık renkli modelleri kullanmanız çok daha doğru olacaktır. Zira dar alanların geniş gösterilmesi için duvar kağıtlarının da koyu renkten ve desenden uzak durması gerekmektedir.

 

Dekonil - Duvar Kağıdı Ornegi

 

Bunun dışında desenli duvar kağıdı veya 3 boyutlu duvar kağıdı için de daha geniş alanların göz önünde bulundurulması tavsiye edilmektedir. Desenli duvar kağıtlarını daha geniş bir alanda tercih ederken, 3 boyutlu duvar kağıtlarını yalnızca bir köşede kullanmanız daha modern sonuçlar elde etmenizi sağlayacaktır.

 

Duvar kağıdı kullanımına yönelik örnekleri incelediğinizde hem duvar kağıdı modelleri hem de kullanım alanları hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Eviniz için en modern duvar kağıdı seçenekleri, uygun fiyat ve kalite garantisiyle Dekonil Duvar Kağıdı kategorisinde bulabilirsiniz.

 

Birbirinden Şık 2022 Dekorasyon Profilleri İle Tarzınızı Belli Edin

 

Modern ev tasarımı ile alakalı olarak dekorasyon profillerinin kullanımı da pek çok kişi tarafından tercih edilmektedir. Dekorasyon profilleri, tasarlanacak alanın belli başlı noktalarında kullanılan ve hoş bir görüntü elde etme amacı taşıyan çalışmalardır.

 

Örneğin ahşapiyer olarak bilinen dekorasyon profili, sadelikten uzak olmasının yanı sıra lüks tasarımlarda tercih edilen bir detaydır. Bu nedenle bu tarz modelleri spor veya sade tasarımlar ile birleştirmek oldukça zor olacaktır.

 

Süpürgelik ve lambri ise kullanım sağlayacağınız alana göre birden fazla seçenek sunmaktadır. Lambri duvar ve tavanda kullanılırken, süpürgelik ise daha çok alt zeminde kullanılmaktadır. Bu tarz kullanım alanlarına dikkat ederek dekorasyon profilleri ile oldukça modern görünümler elde edebilirsiniz.

 

Aynı zamanda dekorasyon profilleri ile alakalı olarak çeşitleri de oldukça fazladır. Alışılmışın dışında bir kullanım olmasıyla birlikte oldukça farklı tasarımlar elde etmeye yardımcı olan dekorasyon profilleri; bronz, altın ve gümüş modellere de sahiptir.

 

En Şık Duvar Panelleri ve Modern Dekorasyon Uyumu

 

Duvar panelleri ve modern dekorasyon uyumu, evini veya farklı bir alanı dekore etmek isteyen bireyler tarafından ayrıca incelenen seçenekler arasında yer almaktadır. Özgün tasarımlarda kullanılmalarıyla birlikte  doğru  kişisel yöntemler ile dekore edildiğinde bu tarz değişiklikler, mekana tamamen yeni bir hava katılmasına olanak sağlar.

 

Dekonil 3 boyutlu duvar kağıdı

 

Lambri, birden fazla çeşide sahip olan ve hem tavan hem de duvarda kullanılabilen bir dekorasyon ürünüdür. Gümüş, bronz ve altın modellerinden birini tercih ederek dekore edeceğiniz alana ve mobilyalara göre ister duvarda isterseniz de tavanda kullanım sağlayabilirsiniz. Doğru kullanım sağlamak istiyorsanız bu alanda uzman olan ekiplerimizden yardım alabilirsiniz.

 

Duvar kağıdına benzeyen ancak hem dokusu hem de kullanımı açısından farklı olan 3D duvar paneli, modern dekorasyonların vazgeçilmez detayları arasında yer almaktadır. 3D duvar paneli, salon ve diğer odalarda tercih edilebileceği gibi koridorlarda da kullanılabilmektedir. Tüm duvarın kaplanmasından ziyade tek bir köşenin bu ürün ile kaplanması daha modern bir görünüm elde etmenizi sağlayacaktır.

 

Son olarak modern dekorasyon işlemlerinde tercih edebileceğiniz tavan panelleri, şık görünümünün yanı sıra ışıklandırma sistemi için de tercih edilmektedir. Birbirinden farklı renk ve modele sahip olan bu ürün, tavana monte edilmekte ve ışıklandırma yöntemleri ile süslenmektedir. Bu tarz kullanımları araştırarak siz de evinizde tavan ve duvar paneli tercih edebilirsiniz.

Etiketler: modern ev dekorasyonu fikirleri, 2022 trend dekorasyon, en şık duvar kağıtları, üç boyutlu duvar kağıdı önerileri, duvar paneli örnekleri
Nisan 20, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR