Gerçek Poliüretan Duvar Çıtası

Gerçek Poliüretan Duvar Çıtası

Gerçek Poliüretan Duvar Çıtası

Poliüretan duvar çıtaları son birkaç yıldır dekorasyon alanında yoğun şekilde kullanılıyor. Bununla beraber poliüretan çıtaların üretim alanları da artmış durumda. Artan üretim kapasitesi ile beraber piyasada farklı kalitelere sahip ürünler yer almaktadır. Bu durum kullanıcıların kimi zaman poliüretan duvar çıtalarının uygulamalarından hoşnut olmamasına sebep olmaktadır. Son zamanlarda kaliteli ve gerçek poliüretan duvar çıtası arayışı artmış durumdadır. Kullanıcıların kalite poliüretan çıtalara ulaşımı için dikkatli inceleme yapmaları önemlidir.

Poliüretan Duvar Çıtası Nedir?

Boyanabilir poliüretan duvar çıtalarını diğer duvar çıtalarından ayıran en belirgin özellik bu ürünlerin hem sağlam hem de hafif olmasıdır. Darbelere dayanıklıdır. Ayrıca nem ve sıcaklık gibi etkenlerden etkilenmemektedir. Kaliteli ve gerçek poliüretan duvar çıtaları edinen kullanıcılar bu ürünleri uzun yıllar güvenle kullanmaktadır. Fakat poliüretan ürünlerin son yıllarda sık kullanılması beraberinde birkaç sorun oluşturmuştur. Popüler oluşundan faydalanmak isteyen bazı üreticiler poliüretan görünümlü stropiyer ve köpük malzemeler üretmektedir. Bu durum özellikle son zamanlarda evlerinde poliüretan kullanan kişilerin memnuniyetsizliğini ortaya çıkardı. Ancak gerçek poliüretan duvar çıtası kaliteden ödün vermeyeceği gibi uzun yıllar güvenle kullanılır. Kullanıcıların asıl yapması gereken sahte ürünlerden kaçınmaktır.

Gerçek Poliüretan Duvar Çıtası Nasıl Ayırt Edilir?

Poliüretan ürünler hem sağlam hem de hafiftir. Darbelere karşı dirençlidir. Böylece uzun yıllar güvenle kullanılmakta ve ek bir masraf oluşturmamaktadır. Poliüretanlara muadil olarak üretilen stropiyer ve köpük ürünler ise darbelere karşı son derece dayanıksız, yıpranmaya müsaittir. Üç farklı malzemeden yapılan ürünü eliniz ile test ettiğinizde hangisinin poliüretan olduğunu anlamak son derece kolay olacaktır. Gerçek poliüretanı sahtelerinden ayırt etmek için yapılacak en doğru çözüm bu ürünleri satın almadan önce test etmektir. Aksi durumlarda dekorasyon sektöründe tecrübeli ve güvenilir firmaları tercih etmek doğru olacaktır.

Gerçek Poliüretan Duvar Çıtasının Özellikleri Nelerdir?

Poliüretan duvar çıtalarının eni 2,5 santimetre, boyu 240 santimetredir. Fiyatlandırılması ise genellikle metre üzerinden yapılır.

Gerçek Poliüretan Duvar Çıtalarının Kullanım Alanları Nelerdir?

Bu sağlam ve hafif malzemenin mimari içeriklerde kullanım oranı oldukça yüksektir. Boyanabilir olmasından ötürü birçok farklı dekorasyon ürünüyle ortak kullanılabilir. Temel kullanım alanları;

  • Mobilyalar
  • Duvarlar
  • Aynalar
  • Kapılar
  • Tavanlar

Bunlarla beraber mimari bakış açısının oluştuğu her durumda gerçek poliüretan duvar çıtası kullanılabilir.

Etiketler: poliüretan duvar çıtası, poliüretan çıta, duvar çıtası
Mart 29, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR