Polimer Süpürgelik

Polimer Süpürgelik

Polimer Süpürgelik

Polimer süpürgelikler çok uzun yıllardır ev, işyerleri ve diğer yapılarda kullanılmaktadır. Tavan ile duvar arasındaki geçişleri belirginleştirerek eve biçimsel bir yapı katan süpürgelikler basit fakat popüler bir dekorasyon sistemidir. Önceki yıllarda duvara ya da yere uygulanan fayanslarla aynı malzemelerden uygulanan süpürgelikler son yıllarda polimer malzemeden üretilerek kullanılmaktadır. Dekorasyonu tamamlayıcı önemli bir unsur olarak kullanılan süpürgeliklerin yapısı ve şekli itibariyle çeşitleri bulunmaktadır.

Polimer Süpürgelik Çeşitleri Nelerdir?

Polimer süpürgeler iki farklı ana başlık altında incelenebilir. Bunlar;

- Boyanabilir polimer süpürgelikler

- Dekoratif işlemeli polimer süpürgelikler

Bu iki ana başlık kendi içlerinde farklı modellere bölünmektedirler. Boyanabilir süpürgeliklerin Basic, Roma, Villa, Tokyo çeşitleridir. Aldıkları şekillere bu isimleri alan süpürgelikler kullanıcı beğenisine göre tercih edilmektedir.

Dekoratif işlemeli süpürgeliklerin de modelleri bulunmaktadır;

Altın sarmaşık işlemeli süpürgelik

- Beyaz altın sarmaşık işlemeli süpürgelik

- Eskitme sarmaşık işlemeli süpürgelik

- Patina sarmaşık işlemeli süpürgelik

- Gümüş sarmaşık işlemeli süpürgelik

- Beyaz altın işlemeli süpürgelik

- Gümüş işlemeli süpürgelik

- Kayın süpürgelik

- Meşe süpürgelik

bunlardan bazılarıdır. İşleme ve dekor bakımından birbirinden farklı onlarca süpürgelik çeşidini ve bu süpürgeliklerin görsellerini web sitesinden inceleyebilirsiniz.

Polimer Süpürgeliklerin Kullanım Alanları Nelerdir?

Ev ve işyerleri süpürgeliklerin başlıca kullanım alanlarıdır. Ancak daha bir çok yerde süpürgelik uygulaması kullanılmaktadır. Bunlar;

- Camiler

- Restoranlar

- Düğün salonları

ve benzeri yerler olarak sıralanabilir. Estetik bir bakış açısının gözetildiği her yerde süpürgeliklere rastlamak mümkündür.

Polimer Süpürgeliklerin Özellikleri Nelerdir?

Süpürgeliklerin en boyları uygulama çeşidine göre değişebilmektedir. Popüler en boyları 10 cm ve 12 cm’dir. Boy uzunluğu ise standart 240 cm’dir.  Derinlik ise 1,5 cm’dir. Süpürgelikler darbeye karşı dayanıklı, nem ve sudan etkilenmeyen, uzun ömürlü bir yapıya sahiptirler. Süpürgelik fiyatlarının fiyatları ise bir metre üzerinden belirlenir.

Polimer Süpürgeliklerin Montajı Nasıl Yapılır?

Polimer süpürgeliklerin montajı uygulanırken yalnızca silikona ihtiyaç vardır. Uygulama yapılacak bölgeye uygun şekilde kesilen süpürgelikler güçlü bir silikon vasıtasıyla duvara monte edilir. Montaj hakkında detaylı bilgi edinmek için Dekonil.com web sitesindeki uygulama videosundan yardım alınabilir.

Polimer Süpürgelik Siparişi Nasıl Verilir?

Polimer süpürgelik siparişi vermenin birçok farklı yolu bulunmaktadır. Dekonil’in internet sitesinden, sosyal medya hesaplarından ve telefon numaralarından sipariş verilebileceği gibi İstanbul ve Türkiye’nin birçok yerindeki mağazalardan da sipariş yapılabilir. Alışverişin ardından isteğe göre montaj talebinde bulunulabilir. Kredi kartı ve havale ile ödeme seçenekleri mevcuttur. Uygun şartlarda kredi kartı ile ödemelerinizde taksit imkanından yararlanabilirsiniz. Süpürgelikler ve diğer tüm ürünler hakkında detaylı bilgi almak için iletişim kanallarımızdan bizlere ulaşabilirsiniz.

Etiketler: polimer süpürgelik, süpürgelik, boyanabilir süpürgelik
Kasım 09, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR