Montaj Desteği Nasıl Alabilirim?

Montaj Desteği Nasıl Alabilirim?

DEKONİL MONTAJ DESTEĞİ

Ev ve yaşam alanlarının dekore edilmesinde öncü firmalardan biri olan Dekonil, satışını yaptığı ürünlerin montaj desteğini de sağlamaktadır. Birçok ürün kullanıcılar tarafından rahatça monte edilebilirken istenilmesi durumunda bu montaj işlemleri firma tarafından yapılabilmektedir.

Dekonil’den alınan tüm ürünlerde müşterilere montaj için gerekli ekipmanların desteği de sağlanmaktadır. Böylece ev ya da işyerlerinde kolayca montaj işlemi gerçekleştirilebilir. Montajı gerçekleştirilebilen işlemler şu şekilde sıralanabilir;

  • Saray tavan uygulaması
  • Duvar paneli uygulaması
  • Lambri uygulaması
  • Duvar çıtası uygulaması
  • Duvar kağıdı uygulaması
  • Dekorasyon profilleri uygulamaları
  • Poliüretan ürün uygulamaları

Söz konusu uygulamaların montajı için satış işlemi gerçekleştirilen ya da işlem yapılan bölgeye en yakın Dekonil şubesinden destek alınabilir.

Dekonil Montaj Desteği Nasıl Alınır?

Dekonil, dekorasyon ürünleri satışı yapan bir firma olmasının yanı sıra sektörün tecrübeli ustalarına sahiptir. Satışı yapılan her ürünün uygulaması Dekonil bünyesindeki ustalar tarafından gerçekleştirilmektedir. Satış sonrası destek verildiği gibi uygulama yapılacak alanın incelenmesi ve planın oluşturulması konusunda da Dekonil’den destek alınabilir. Bunun için yapılması gereken, uygulama yapılacak bölümün fotoğraflarının çekilmesi, kullanılacak ürüne karar verilmesi ve bu ürünlere ne kadar ihtiyaç duyulacağının belirlenmesidir. Bu kısımda ustaların tecrübelerinden yararlanmak, izlenimlerini öğrenmek için Dekonil ile iletişime geçebilirsiniz.

Dekonil Montaj Uygulamaları Ne Kadar Sürer?

Montaj uygulamalarının süreleri gerçekleştirilecek işlemlere göre farklılıklar göstermektedir. Uygulama yapılacak alanın metrekaresi, çalışma şartları ve uygulamanın cinsi süreyi belirlemektedir. Bu uygulamalar kimi zaman bir gün içerisinde tamamlanabilirken kimi zaman birkaç hafta sürebilmektedir.

Dekonil Montaj Desteği Talebinde Bulunma

Montaj desteği almanın birkaç farklı yolu vardır. Uygulama yapılacak yerin ürünleri Dekonil kanalları vasıtasıyla satın alındığında iletişime geçilen satış temsilcisi montaj desteği konusunda müşterilere yol göstermektedir. Telefon, internet ya da sosyal medyadan yapılan alışverişlerde eş zamanlı olarak montaj desteği talebinde bulunulabilir. Öncelikle istenilen bilgiler montajın uygulanacağı yere dair olmaktadır. Önceden satın alınmış ürünlerin montajı için telefon üzerinden Dekonil ile iletişime geçilebilir.

Dekonil Montaj Desteği İçin İletişim Kanalları Nelerdir?

Montaj desteği alabilmek için telefon numaralarından iletişime geçebilir, internet sitesi üzerinden satış temsilcileri ile görüşebilirsiniz. Sosyal medya hesapları üzerinden de yetkili kişilere ulaşma imkanınız vardır. Görüşme öncesinden montaj yapılacak alanın fotoğraflarını çekmiş olmanız görüşmenin faydasını arttıracaktır.

Etiketler: montaj desteği nasıl alınır, montaj desteği, dekonil montaj ekibi,
Ağustos 03, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR