Mdf Duvar Çıtası / Mdf Bitişi Profili

Mdf Duvar Çıtası / Mdf Bitişi Profili

Mdf Duvar Çıtası / Mdf Bitişi Profili

Mdf duvar çıtasının genişliği 3 cm, yüksekliği 1,5 cm ve uzunluğu 280 cm'dir. MDF duvar çıtası darbeye dayanıklıdır, hammaddesi mdf'dir. Hem duvar hem de tavan dekorasyonunda kolaylıkla uygulayabilirsiniz.

Dekoratif amaçla kullanılan mdf duvar çıtaları ortama gösterişli, şık bir hava katmaktadır. Boş duvarlarınızı bu ürün ile dekore ederek yaşam alanlarınızın havasını değiştirebilirsiniz.

Mdf duvar çıtaları aynı zamanda bitiş profili olarakta kullanılmaktadır. Mdf lambrileri uyguladığınız alanların başına ve sonuna ekleyerek bir bütünlük sağlayabilirsiniz.

Mdf duvar çıtaları kendi üretimimizdir, polimer duvar çıtalarına göre farkı hem malzemesinin mdf olması hem de geniş renk skalasıdır. Mdf duvar çıtalarını dilerseniz boyayabilir ya da satın aldığınız rengi uygulayabilirsiniz.

Mdf Duvar Çıtası / Mdf Bitiş Profili Özellikleri

Ham maddesi mdf olan, duvar çıtaları darbeye dayanıklıdır. Eni 3 cm, derinliği 1,5 cm ve boyu 2,80 cm’dir. Sitedeki fiyatımız 3 cm eninde 1 metre uzunluğunda (3cmx100 cm) birim fiyatımızdır. İhtiyacınız olan ürün adedini 2,8 metre ve katları olarak sepetinize ekleyerek siparişinizi oluşturabilirsiniz.

Mdf Duvar Çıtası / Mdf Bitiş Profili  Nasıl Uygulanır?

Mdf duvar çıtasının montajı testere ve silikon ile yapılmaktadır. İstediğiniz ölçülerde testere ya da makine ile kesimini yapıp silikon ile uygulama yapacağınız alana rahatça yapıştırabilirsiniz. Gerek duyulması halinde ek yerlerine kompresör çivi tabancası ile üst ve alttan olacak şekilde uygulamasını yapabilirsiniz. Montaj hizmetimiz mevcuttur profesyonel destek için bizlerle iletişime geçebilirsiniz.

Mdf Duvar Çıtası / Mdf Bitişi Profili Nerelerde Kullanılır?

Mdf duvar çıtası birçok yaşam alanını dekore etme amaçlı kullanılabilir. Sıklıkla kullanılan; salon dekorasyonu, yatak odası dekorasyonu, koridor dekorasyonu, ofis dekorasyonu gibi alanlarda tercih edilmektedir.

Bunların dışında kafe, restoran, banyo ve mutfak dekorasyonlarında da kullabilirsiniz. Dekoratif ayna, duvar kağıdı ya da lambri gibi dekoratif ürünlerle kombinleyerek tasarımınıza farklılık kazandırabilirsiniz. Darbeye dayanıklı olması sebebiyle, darbe görebilecek alanlarda da tercih edebilirsiniz. Dış cephe için uygun olmayan bir üründür, yağmur gibi hava koşullarından etkilenir. Daha uzun ömürlü bir ürün kullanımı için polimer duvar çıtası ürünlerimizi tercih edebilirsiniz.

Mdf Duvar Çıtası / Mdf Bitişi Profili Modelleri ve Fiyatları

Mdf duvar çıtası modelleri aynı tipte olup, 5 farklı renge sahiptir. Mdf lambrilerin bitiş profili olarakta kullanılmaktadır. Güncel fiyatlarımızı öğrenmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Etiketler: mdf duvar çıtası, mdf bitiş profili, mdf duvar çıtası ve bitiş profili
Haziran 09, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR